4.9.06

2-4 raajaa ja pulssi, kiitos

Itsenäisenä uranaisena olen taipuvainen paheksumaan aktiivisesti parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Aionkin nyt paheksua tällaisia ihmisiä täysin avoimesti kokonaisen merkinnän verran.

Ensinnäkään en kannata näkemystä jostain ennalta määrätystä kosmisesta sielunkumppanista, vaikka parhaimmillaan toki romanttisissa yhteyksissä voi tuntua siltä, että tämä henkilö on juuri minulle tarkoitettu. Olisi kuitenkin aika tyhmää, minusta, jos tällaisia henkilöitä olisi maailmassa vain yksi.

Noh, sitten vaikuttaa usein siltä, että jotain ihmeen sielunkumppania ja ikuista rakkautta metsästävät ihmiset haluavat elämäänsä sisällön tästä epämääräisestä unelmahenkilöstä. Väärin! Hankkikaa nyt herran tähden sitä sisältöä jostain muualta! Sisällöttömät ihmiset noin muutenkin ovat ikävystyttäviä. Enkä minä ainakaan haluaisi ryhtyä parisuhteeseen henkilön kanssa, joka on sitä mieltä, että maagisesti korjaan koko hänen elämänsä mielekkääksi, niin että kukkasia ja perhosia vaan lentelee.

Ymmärrän toki läheisyydenkaipuun ja sen, että "yksin" voi olla ankeaa, mutta onhan sitä nyt hitto maailmassa vaikka mitä muutakin oikeasti päheetä kuin lepertely ja kynttiläillalliset. Sitä tuskin tarvitsee mainita, ettei se parisuhteilukaan ole lepertelyä ja kynttiläillallisia, oikeasti.

Onhan se jollain tapaa sosiaalisesti hyväksyttävämpää kanavoida sisällön kaipuu ja yleinen häiriintyneisyys parinmuodostuspakkomielteeksi kuin vaikkapa mummojen potkimiseen. Ja sitten tietysti nämä biologiset asiat ja lisääntyminen, jotka kaiketi ovat jotain perustavanlaatuisia asioita jollain hyvin primitiivisellä tasolla... mutta jätkät, hei! Ei kukaan jaksa katsella jatkuvaa valitusta siitä, ettei saa ketään eikä koskaan löydä sitä oikeaa. Sellainen on ihan tappavan tylsää. Mummonpotkijat ovat varmasti mielenkiintoisempia.

Lisäksi etenkin naisilla tuntuu olevan taipumusta listata ominaisuuksia, joita he ehdottomasti vaativat kuvitteelliselta pariutumiskumppaniltaan - ja nimenomaan kuvitteelliselta. Usein nämä ominaisuudet ovat paitsi täysin utopistisia myös ristiriidassa keskenään ja takaavat sen, ettei tällainen listaava henkilö koskaan varmasti löydä ketään odotuksiaan vastaavaa. Onko sillä loppujen lopuksi jotain seksuaalista väliä, ettei muuten hurmaava yksilö ole 180-185 cm pitkä eikä omista kahta tiibetinspanielia?

Kaiken kukkuraksi tätä 180-185 cm pitkää tiibetinspanielinomistajaa etsitään sitten jostain baareista! Mitä ihmettä! Eipä sillä, etteivätkö 180-185 cm pitkät tiibetinspanielinomistajat kävisi baareissa, mutta käyvät ne varmaan muuallakin. Niihin saattaa jopa tutustua vahingossa ihan yrittämättä. Ja jos tämä rakkaus on vieläpä ennalta tähtiin kirjoitettu niin hittoako sitä pitää etsimällä etsiä.

Lopuksi haluan vielä todeta, että kootkaa itsenne, veljet ja siskot!

16 kommenttia:

Blogger Takaisin Kallioon kirjoitti...

note to self:

Hanki kaksi tiibetinspanielia

4:26 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Sulta on jäänyt nyt käsittämättä se ihan yksinkertainen fakta, että naisella on oikeus tunteisiinsa

4:27 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Mikä teitä oikein vaivaa.

5:09 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saara, on kuitenkin otettava huomioon se Karminen Oikeus joka saa nämä nöpöliinit loppujen lopuksi kuitenkin lankeamaan johonkuhun kierosilmäiseen tappiin joka on koirille allerginen ja olemaan onnellisia (ainakin vähän aikaa) kaikesta tästä puutteellisuudesta huolimatta. Siihen asti on vain tyydyttävä pyörittelemään silmiä, sillä herra Välttävän astuttua kuvioihin ne nysväävät kotona pari vuotta pariutumassa joka tapauksessa, kunnes kasvavat aikuisiksi. Yleensä siihen riittää yksi herra Välttävä, tosin toiset eivät opi koskaan.

5:24 ip.  
Blogger justsopivasti kirjoitti...

Kappas, rakkautta silmässä.

9:03 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En mä nyt vaan ehkä tajunnut tätä kirjoitusta. Ja **tuttaa kun olen pidempi kuin 185. Eikä ole tiibetinspanieleita. Taidan siis olla Herra Välttävä?

10:55 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

Minun tekisi mieli olla kovin samaa mieltä.

Mutta ei kai kukaan ole väittänyt, että sielunkumppaneita olisi välttämättä juuri yksi. Joillakuilla on enemmän ja joillakuilla ei lainkaan. Vähän niin kuin blogeja.

[Oikeasti minua vain harmittaa, että olen minäkin ylimittainen enkä välitä koirista.]

1:52 ap.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Ihan tulee sellainen olo kuin tätä kirjoitusta pitäisi nyt jotenkin selittää. Vaan eipä ole ollut tapana, eikä ole vieläkään! Menkäähän muualle siitä spanieleidenne kanssa, täällä ei ole mitään nähtävää.

7:37 ap.  
Blogger kervå kirjoitti...

Kokosin itseni ja sain pituudeksi 181 cm. Hyvä! Varjopuolena tuli kiloja saman verran :)

8:44 ip.  
Blogger kispe kirjoitti...

oikein!
vaaleanpunasten kissanpentujen etsiminen mi arse.

10:07 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen vastarannan kiiski ja sanon, että parinmuodostuksessa ei ole mitään vikaa. Edes epätoivoisessa sellaisessa (vaikka en kyllä henkilökohtaisesti kovasti epätoivoa kannatakaan). Inhoan iän ottamista esille, mutta otanpa silti: mitä vanhemmaksi tulee sitä varmemmin sitä haluaa pariutua ja perustaa perheen. Joo joo, ennen kuin alatte kuorossa kiljumaan: kaikki eivät suinkaan halua lapsia ja blaablaablaa. Mutta SUURIN OSA haluaa ja tällä SUURIMMALLA OSALLA on ihan pätevä oikeus hamuta vaikka naapurin aikuisaknenaamaista Penaa. Joten E.S. olet väärässä.

Vauvakuume rules!

3:41 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Hiljaa.

6:59 ip.  
Blogger Ana kirjoitti...

:-X !!!

(piip piip)

2:36 ip.  
Blogger Unknown kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:33 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:35 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:36 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu