12.12.07

Ollaan post yhdessä

Yrittäessäni saada unta aloin miettiä Jerry Hopkinsin sangen mielenkiintoisessa ja jopa loistavassa kirjassaan Extreme Cuisine käyttämää termiä neophile. Tämä johti siihen, että päähäni tulvi post-etuliitteisiä musiikkigenremääritelmiä, taiteenaloja ja aatesuuntauksia. Sitten tuli päänsärky ja maailmantuska. Inhoan post-etuliitteitä. Olen post-post!

Kaikki tämä postisuus on mennyt siihen pisteeseen, että missään ei ole mitään järkeä. Tässä sitä nyt sitten ollaan yhdessä isossa värikkäässä sekamelskassa, jossa kukaan ei ota mitään vakavasti siinä määrin, että epämääräiset hipsterit tanssivat homodiskossa ironisesti jonkun kasarihitin tahtiin.

Jonkun täytyy keksiä uusi etuliite. Jos post on se, mitä tulee jonkun jälkeen, se mitä tulee jonkun jälkeen tulleen asian jälkeen ei minusta kuulosta kovin lupaavalta. Mihin suuntaan ja miten kauas tässä nyt voi muka enää siirtyä kaikesta ei-ironisesta ja kaikesta siitä, mitä oli ennen postia, kun televisiomainoksissa on puhuvia hylkeitä ja... no en minä tiedä - sanon sanon tähän vaikka että Jeff Koons.

Muutan Skotlannin nummille, pukeudun ponchoon ja alan soittaa huuliharppua ja kasvattaa lampaita keskenäni. Kahdessa päivässä alkaisi vituttaa, kun lampaat eivät ymmärtäisi nokkelia populaarikulttuuriviittauksiani. Mokomat post-intertekstuaaliset eläimet. Bää!

Post-rock tarkoittaa sitäpaitsi sitä, että rock on kuollut ja sen jälkeen on vain Thom Yorken sammakonnaama muljottamassa musiikkilehtien kansissa.

8 kommenttia:

Blogger kervå kirjoitti...

Jos taideteos saa edes osan arvostaan siitä, että joku tietää sen tehdyn jonkun aikakauden jälkeen, niin eipä ole kummoinen taideteos. Yleenssäkin: jos taideteos vaatii kylkeensä selityksen ihan mistä vaan olosuhteesta toimiakseen, on se aikalailla ihan vaan just paska. Eli jos taideteos on merkittävä siksi, että se on post-jotakin, se kelpaa korkeintaan katiskanpainoksi ja jos se sattumalta ei omaa minkäänlaista massaa, se ei kelpaa edes katiskanpainoksi.

Olikos se Yrjänä just, kun väläytti jotain post-punkista - oli sitten kuinka kieli poskessa tahansa, niin parempi olisi, jos kuitenkin tekisivät musiikkia musiikin selittämisen sijaan. Saatanan homopäät!

3:20 ap.  
Blogger kervå kirjoitti...

JA: miksi ihmeessä tämä tietokone alkoi toimia paremmin lyötyäni sitä nyrkillä (kun sapetti järkyttävä tahmaaminen bloggersivustojen selailussa)? Minähän olen elktroniikka-asentaja, ei mitään korjata hakkaamalla sitä satunnaisesti... ehkä olen sittenkin väärässä tuossa post-mielipiteessänikin...

3:24 ap.  
Blogger --KATA-- kirjoitti...

No niin samaa mieltä Kervon kanssa. Ensin ihmisille pitää selittää että mistä on kyse ja sitten pureskella se valmiiksi.
Ja en henk.koht. tiiä enkä tunne, mutta ihan soundin perusteella yrjänä vois nimittää omaa tuskaansa vaikka vittu art rockiksi.

4:21 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sitä vaan, että ei muuten olla. Post on ihan passé. :-p

Olen aina pitänyt post-etuliitteisiä määrittelyjä älyllisenä laiskuutena & suoranaisena idiotismina. (No, jo "moderni" tai "modernismi" voivat olla idioottimaisia väärinkäytettyinä, jos ne sitoo johonkin menneeseen aikakauteen...)

Olet niin oikeassa siinä, että missään ei ole mitään järkeä. Viitaten myös seuraavaan blogimerkintääsi - miten ja milloin tämän maailman saisi väännettyä post-idiotistiseen asentoon?

(Niin, se post-postisuushan on sitä, että siirrytään syklissä takaisin aiempaan vaiheeseen, ja tehdään asioita taas niiden itsensä vuoksi, eikä sen perusteella, minkä jälkeen ne tulivat.)

1:38 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha. Mahtavaa tykitystä taas! Props.

11:36 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.16
burberry outlet, michael kors handbags, ralph lauren outlet, louboutin shoes, michael kors outlet online, replica watches, michael kors outlet store, louboutin uk, louis vuitton outlet, longchamp outlet, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, uggs on sale, christian louboutin, longchamp bags, oakley sunglasses, gucci handbags, ralph lauren polo, nike air max, burberry factory outlet, uggs outlet, cheap jordans, uggs on sale, oakley sunglasses, michael kors outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors, louis vuitton, uggs outlet, prada handbags, christian louboutin, louis vuitton outlet online, oakley sunglasses, nike outlet, prada outlet, uggs on sale, michael kors outlet online, nike free, louis vuitton handbags, tory burch outlet, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, tiffany jewelry

8:50 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lunette ray ban pas cher, coach outlet, north face uk, hollister uk, hogan sito ufficiale, michael kors outlet online, ray ban uk, new balance, converse, michael kors, true religion jeans, nike roshe run pas cher, chanel handbags, michael kors, nike tn pas cher, nike air max pas cher, coach outlet, true religion outlet, true religion outlet, louboutin pas cher, kate spade, timberland pas cher, burberry pas cher, longchamp soldes, michael kors uk, sac guess pas cher, hermes pas cher, polo lacoste pas cher, longchamp pas cher, north face pas cher, jordan pas cher, abercrombie and fitch, lululemon outlet, nike blazer pas cher, ralph lauren pas cher, coach outlet store online, vans pas cher, vanessa bruno pas cher, kate spade outlet, lunette oakley pas cher, coach purses, nike air force, true religion outlet, nike free pas cher, nike air max

8:52 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ugg,uggs,uggs canada, replica watches, sac louis vuitton, gucci, pandora jewelry, juicy couture outlet, nike air max, swarovski jewelry, marc jacobs, supra shoes, doke & gabbana, polo ralph lauren, ray ban, louis vuitton, oakley, links of london uk, lancel, thomas sabo uk, louis vuitton uk, michael kors outlet online, ugg pas cher, bottes ugg pas cher, iphone cases, pandora jewelry, hollister, louis vuitton, montre pas cher, toms shoes, pandora charms, coach outlet, sac louis vuitton, louboutin, ugg uk, vans scarpe, swarovski uk, pandora uk, timberland boots, michael kors outlet, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, converse shoes outlet, hollister, michael kors handbags, wedding dresses uk, converse, karen millen uk
ninest123 09.16

8:58 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu