7.9.08

Tämä tästä vielä puuttui

Nyt ollaan kuulkaa jännän äärellä. On nimittäin ihan vitun jännää, miten biologia ja luonto voi kiusata ihmistä niin, ettei varmasti tätä voittaisi edes tulitikkujen työnteleminen varpaankynsien alle. Hammassärky. Tarkemmin sanottuna viisaudenhampaan aiheuttama hulppea tulehdus, jota hammaslääkäri kutsui ientaskuksi ja antoi sitten kuurin jotain kirottuja sokeripillereitä tai pikkukiviä. Ei auta saatana yhtään.

Kuten tarkkanäköiset neljän promillen baarianalyytikot ovat usein nokkelasti huomauttaneet, olen oikeasti ihan mukava tyyppi, vaikka teeskentelen vittumaista ja hankalaa. Tulkaapa nyt katsomaan millainen olen silloin, kun olen oikeasti vittumainen ja hankala. Kuusi päivää tällaisen lakkaamattoman ja ihan tosissaan tuskallisen hammassäryn kanssa vailla mitään helpotusta saisi Ben Furmaninkin tiuskimaan kanssaihmisille.

Olen siis täysin sietämätön ja minusta kannattaa pysyä kaukana, kunnes joku saa tehtyä tälle asialle jotain. Harkitsen jonkinlaista kotikutoista alaleuka-amputaatiota. Saisikohan päättävät tahot huolestumaan hammashoitojonoista, jos lööppi kirjoittaisi helsinkiläisnaisesta, joka kuoli kotonaan verenhukkaan yrittäessään nyrhiä alaleuastaan irti viisaudenhammasta keittiöveitsellä? Jos kävelen päivystykseen, antavatko ne minulle morfiinia suoraan suoneen tai epiduraalipuudutuksen? Pliis? Ennen kaikkea: miksi vitussa tämä antibioottikuuri ei vaikuta tähän tilanteeseen yhtään mitenkään! EIKÖ TÄMÄ KOSKAAN LOPU!

Ja yksikin saatanan kommentti viisaudenhammasaiheisista kauhutarinoista niin lopetan koko blogin kirjoittamisen ikuisiksi ajoiksi ja tuon sänkyynne hevosenpään, koska hei ihan tosi, ne on kaikki ihan vitusti kuultu ja ennen kaikkea mua ei kiinnosta teidän hampaat. Ja joo, mä olen varannut hammaslääkäriajan ja se poistetaan se hammas kyllä, että ei tartte sitten ruveta lässyttämään ja neuvomaankaan aiheen tiimoilta tai lähetän kirjepommin. Oikeastaan olisi varmaan paras, ettette kommentoi tähän merkintään yhtään mitään.

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jumalauta, kuulostaapa pahalta. Tuohon ei varmaan auta kuin kotitekoinen giljotiini tai Bodom-järvellä telttailu.

10:15 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

...mitas mielta olet BB-talon ensimmaisista haadoista?

4:23 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja ennen kaikkea mua ei kiinnosta teidän hampaat

Oletko ajatellut uraa kunnallisen hammashoidon alalla?
Asenne on nimittäin jokseenkin kohdallaan.

2:37 ap.  
Blogger --KATA-- kirjoitti...

No onks hampit jo paremmin?
Mä haastoin sut musa-meemiin! Kamoon, pakko osallistua!

2:50 ip.  
Blogger Annakoo kirjoitti...

onko korkeasaari auki ympäri vuoden?

1:41 ap.  
Blogger Elegia kirjoitti...

No huh, sellaista tukkapöllyä täällä, että melkein laskin alleni.

Vaikkei sinua kiinnostakaan toisten hampaat, niin haluan kuitenkin tuoda omani esille: Minulta poistettiin viisuri reilu vuosi sitten eikä sattunut yhtään! Naamakaan ei turvonnut pahasti ja ruoka maistui jo samana iltana!

7:06 ip.  
Blogger Kesäminkki kirjoitti...

--kata--:aan yhtyen: vieläkö hampaat ovat suussa?

palkitsin sinut blogissani muuten.

6:04 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pergenes! Sää sitte vissiin kualit siihe hampaaseen?

Sääli.

Jos et kuallu, niin toimita nyt vaikka kf:n sänkyyn se hevosenpää, mutta tu takasin! (Pliide. Kaikki jo kaipaa sua, muttei uskalla kertoa, kun kielsit kommentoimasta mitään.)

6:08 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hermes handbags, valentino shoes, ghd hair, asics running shoes, nike air max uk, jimmy choo outlet, longchamp uk, nike free, lululemon outlet, mac cosmetics, giuseppe zanotti, insanity workout, softball bats, herve leger, beats by dre, bottega veneta, p90x workout, wedding dresses, mont blanc, hollister clothing, new balance shoes, nike air max uk, abercrombie and fitch UK, nike roshe run, abercrombie and fitch, nike trainers uk, salvatore ferragamo, nike air huarache, instyler ionic styler, north face outlet, reebok outlet, chi flat iron, babyliss pro, celine handbags, nike roshe uk, soccer jerseys, polo ralph lauren uk, soccer shoes, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie, vans outlet, nike air max, mcm handbags, mulberry uk

8:57 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

coach outlet store online
longchamp
jordan 11
birkenstock outlet
coach outlet
mlb jerseys
pandora jewelry
ralph lauren outlet
adidas yeezy
gucci slides
20184.12wengdongdong

9:16 ap.  
Blogger yanmaneee kirjoitti...

adidas nmd
yeezy shoes
balenciaga shoes
cheap jordans
longchamp handbags
yeezy shoes
kd shoes
timberland outlet
off white shoes
adidas nmd

9:21 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu