16.1.08

Eniten vituttaa hevarit

Mikään ei ole niin kamalaa kuin känninen hevi-idiootti, ei edes gootit. Voi saatana, että ottaakin päähän.

Olen pitänyt tuurausmielessä jo useampana viikkona putkeen tiistaisen musavisan eräässä nimeltämainitsemattomassa kalliolaisessa hevikapakassa (joo, niitä on just se yks) ja olen aivan tavattoman kyllästynyt kuuntelemaan joka kerta samaa typerää ininää. Jos kysymykset eivät ole liian vaikeita, ne ovat taatusti väärästä aiheesta, huonosta bändistä tai muuten vaan jotenkin paskoja.

Hei ei mitää vitu W.A.S.P.-kysymyksii!

No ihan paska bändihän se on, niinku nää kaikki muutkin kepin, tukan tai hepin veivaajat, joita loput kysymykseni käsittelevät. Mä ihan mielelläni kysyisin pelkästään Prince-aiheisia kysymyksiä, mutta kun tässä on valitettavasti yritettävä pitää yllä jonkinlaista monipuolisuutta, ettei just tollaset saatanan finninaamaset rokkiperseilijät, jotka luulee olevansa vissiin jotenkin omaperäisiä, tulis inisemään tota samaa saatanan virttä baaritiskillä joka helvetin röökitauolla. Vittu.

Vittuööööörrgh enemmän HEVI KYSYMYKSII! Nää on paskoi!

Sekö nyt sitten on mun vika, jos et ymmärrä musiikista yhtään mitään. Jos kuuntelee jotain kolmea vitun obskuuria ja ennen kaikkea paskaa black metal -pumppua (jotka vielä varmasti on Deströyer 666, Mörk Gryning ja Skitliv - siis kuka vittu näitä nimiä oikeasti keksii) niin kannattaa varmaan mennä takas sinne vitun perunakellariin kuuntelemaan sitä paskaa, eikä tulla musavisaan valittamaan, kun kukaan ei kysy Mörk Gryningin kitaristin nimeä. (Joka muuten on Goth Gorgon, ei saatana jätkät!)

Soittaisit jotain parempia biisejä!

No mä tuun sit ens kerralla Metallican Best Ofin kanssa ja soitan sen alusta loppuun. Tai mitä jos vaikka menisit himaas kuuntelemaan sitä vitun Mörk Gryningiä ja PITÄISIT TURPAS KIINNI ku kunnon ihmiset yrittää pitää musavisaa, saatana.

Eihän näit voi kukaan tietää!

Silti joku aina tietää! On vain oikein, että jos kaikki muut joutuu kärsimään just sun typeryydestä jatkuvasti, saat itsekin välillä osasi samasta paskasta esim. häviämällä musavisan. Ei joka kysymystä oo tarkoitus kaikkien tietäkään. Vai pitäiskö tässä tarjota saman tien vaan bisset koko baarille ja jättää koko paskavisa pitämättä, kun se on kuitenkin liian vaikea kuuden nyyhkyttävän vittupään mielestä.

Pitäkää ite kusiset hevivisanne. Menee varmaan IHAN VITUN HYVIN.

14 kommenttia:

Blogger kervå kirjoitti...

Jaahas, meitsi on selvästi pidetty pimennossa ko. visailun suhteen, etten nöyryyttäisi muita tietämällä KAIKEN :D

nimim. Tulihan sitä ennen käytyä useinkin siinä baarissa, mutta nykyään hohhoijaa

8:57 ap.  
Blogger Varapygmi kirjoitti...

Ei kai oikeeta heviä ole tehty 70-luvun jälkeen? Ei vais, mutta ongelmisto kuulostaa tutulta paljon visoja kiertäneelle. Musiikki ja urheilu ainakin herättävät huutelua ja kränää. Ne hevinimesi olivat hienoja, kun en tiedä nykyskenestä mitään, varsinkaan hevistä.

11:57 ap.  
Blogger Bialoipokku kirjoitti...

:D Ja kuinkahan moni Mörk Gryningin kuuntelija havahtuu jonakin kauniina päivänä perunakellarissaan että ei saatana...

Vai havahtuuko kukaan? Sitä minä olen aina ihmetellyt.

1:57 ip.  
Blogger Ana kirjoitti...

Mulle ei taaskaan kerrota mitään. Siis mikä baari ja millo? Tana!

(En tiiä mitään musiikista, mutta vois tulla, EHKÄ, vilasee minkä näkönen sä nykyään olet. Paitsi jos se baari on joku yäks ni emmä sitte)

4:35 ip.  
Blogger Tuopillinen (Jouni Koskinen) kirjoitti...

Heeei... Mörk Gryning on ihan hyvä. Eikä mulla oo ees perunakellaria. :P Tosin kyllähän minä olisin tietysti ihan siivosti visassa, tai niin väitän.

9:06 ip.  
Blogger Johannes Knektman kirjoitti...

"Mulle ei taaskaan kerrota mitään. Siis mikä baari ja millo?"

Millosta en tiedä, mutta oletan että kyseessä oleva kapakki löytyy kustaankadulta (Saatan olla väärässäkin heavy ei oikein kiinnosta minua, mutta ainakin tuolla on yksi baari joka joskus mainosti olevansa Kallion ensimmäinen hevibaari)

12:54 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Knektman on oikeassa. No vittuuks täsä, Tauko sen paikan nimi on. Visa on tiistaisin ja sunnuntaisin n. klo 20 eteenpäin, mutta palkinnot on paskat, ihmiset mulkkuja ja äänentoisto täysin surkea. Enkä minäkään ole siellä emännöimässä kuin aina toisinaan tiistaisin, jos varsinainen visajehu on estynyt.

Tulkaa sen sijaan mieluummin Mascotin musavisaan keskiviikkoisin klo 19 ->. Se on kiva visa silloinkin, kun sen vetää joku muu kuin minä, ja palkinnotkin on paremmat.

1:59 ip.  
Blogger --KATA-- kirjoitti...

Kävin kerran Tauossa. Joku kolme vuotta sitten. Siellä ei ollut silloin musavisaa. Mulle on jäänyt mieleen, että sinne tuli joku sian näköinen kalju tyyppi sisään ja uhkas tappaa kaikki. Se oli ahdistavaa, en ole mennyt sen jälkeen sinne.

5:16 ip.  
Blogger kervå kirjoitti...

Kata, se oli vaan poke.

6:53 ip.  
Blogger Ana kirjoitti...

Tänks juu veri meni. Kun vähiten odotat!

12:06 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lunette ray ban pas cher, coach outlet, north face uk, hollister uk, hogan sito ufficiale, michael kors outlet online, ray ban uk, new balance, converse, michael kors, true religion jeans, nike roshe run pas cher, chanel handbags, michael kors, nike tn pas cher, nike air max pas cher, coach outlet, true religion outlet, true religion outlet, louboutin pas cher, kate spade, timberland pas cher, burberry pas cher, longchamp soldes, michael kors uk, sac guess pas cher, hermes pas cher, polo lacoste pas cher, longchamp pas cher, north face pas cher, jordan pas cher, abercrombie and fitch, lululemon outlet, nike blazer pas cher, ralph lauren pas cher, coach outlet store online, vans pas cher, vanessa bruno pas cher, kate spade outlet, lunette oakley pas cher, coach purses, nike air force, true religion outlet, nike free pas cher, nike air max

8:53 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hermes handbags, valentino shoes, ghd hair, asics running shoes, nike air max uk, jimmy choo outlet, longchamp uk, nike free, lululemon outlet, mac cosmetics, giuseppe zanotti, insanity workout, softball bats, herve leger, beats by dre, bottega veneta, p90x workout, wedding dresses, mont blanc, hollister clothing, new balance shoes, nike air max uk, abercrombie and fitch UK, nike roshe run, abercrombie and fitch, nike trainers uk, salvatore ferragamo, nike air huarache, instyler ionic styler, north face outlet, reebok outlet, chi flat iron, babyliss pro, celine handbags, nike roshe uk, soccer jerseys, polo ralph lauren uk, soccer shoes, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie, vans outlet, nike air max, mcm handbags, mulberry uk

8:55 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ugg,uggs,uggs canada, replica watches, sac louis vuitton, gucci, pandora jewelry, juicy couture outlet, nike air max, swarovski jewelry, marc jacobs, supra shoes, doke & gabbana, polo ralph lauren, ray ban, louis vuitton, oakley, links of london uk, lancel, thomas sabo uk, louis vuitton uk, michael kors outlet online, ugg pas cher, bottes ugg pas cher, iphone cases, pandora jewelry, hollister, louis vuitton, montre pas cher, toms shoes, pandora charms, coach outlet, sac louis vuitton, louboutin, ugg uk, vans scarpe, swarovski uk, pandora uk, timberland boots, michael kors outlet, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, converse shoes outlet, hollister, michael kors handbags, wedding dresses uk, converse, karen millen uk
ninest123 09.16

8:58 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

www0530

jordan shoes
adidas outlet
longchamp handbags
indianapolis colts jerseys
moncler outlet
air jordan release dates
isabel marant outlet
james harden jerseys
ray ban sunglasses
san francisco 49ers jerseys

12:32 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu