3.5.07

Mikä vitun nollakoko?

Luin hiljattain tylsyyspäissäni paljon laihdutusblogeja, sillä ne ovat minusta toisinaan varsin viihdyttäviä. Kirjoittajat laskeskelevat kaloreita ja syövät salaattia ja näkkileipää pari päivää, sitten sortuvat vähän väliä mässäilemään pari sipsipussia, suklaalevyn, lautasellisen ranskanperunoita, tynnyrillisen vaahtokarkkeja, hevosen, puhvelin, tai jotain muuta pientä. Ei hätää, sillä huomenna lasketaan sitten kaloreita entistä tiukemmin!

Käsittämätön on myös sellainen illuusio, johon usein törmää, että kevyen ruokavalion suosijat syövät salaattia. Ihan siis riippumatta siitä, onko salaatissa esimerkiksi puoli kiloa juustoa ja majoneesikastike. Ilmeisesti salaatti on sellainen maaginen ruoka-aine, joka neutralisoi kaiken rasvan! Tästäpä diettikirjan kirjoitan ja alan miljonääriksi.

Mikä siinäkin on, että epätoivoiset laihduttajat kikkailevat kaiken maailman kaalikeittodieettien ja ihme hömpötysten kanssa. Ei kai se nyt oikeasti voi olla mitään korkeampaa tiedettä, että jos syö vähemmän ja kuluttaa energiaa enemmän, laihtuu. Jos taas syö kuin keskikokoinen porsas (perunankuoria ja muuta epämääräistä jätettä) ja läskillä persauksellaan istuu päivät pitkät, lihoo. Dr. Philin jotain laihdutusjaksoa satuin katsomaan ja siellä yksi menestyksekkäästi useita kymmeniä kiloja laihduttanut herra sanoi lakanneensa syömästä kaikkea, mitä edestään löysi. Noin laihdutuskeinona ei sellainen kuulosta yhtään pöllömmältä, minusta.

Näin keväisin naistenlehdet pursuilevat bikinikuntoartikkeleita, joiden avulla voi laihduttaa kymmenen kiloa viikossa syömällä pelkkää greippiä. Minä en tietenkään lue naistenlehtiä, koska ne ovat perseestä, mutta olen joskus lukenut eikä minulla ole mitään syytä olettaa, että ne olisivat muutamassa vuodessa muuttuneet mihinkään. Ihan tosi, muuten, en lue niitä edes huvikseni enkä ironisesti enkä vaikka olisi hammaslääkärin odotushuoneessa sellainen. Olen sillä tavalla älykkäämpi kuin monet.

Minä en ajatellut hankkiutua kesäksi bikinikuntoon, sillä en ole muutenkaan onnistunut koskaan löytämään kaupoista bikineitä, jotka mahtuisivat päälleni edes välttävästi. En ole myöskään koskaan varsinaisesti yrittänyt laihduttaa, sillä en ole nähnyt siihen syytä. Enkä muuten näe vieläkään. Eiköhän niitä kiloja ala kertyä sitten, kun lähestyn kolmeakymmentä. Turha tässä vielä on hötkyillä, vaikka ei olekaan kokoa nolla. (Minulla ei ole aavistustakaan, minkä kokoiselta käytännössä näyttää nollakoko. En minä ymmärrä enää edes näitä suomalaisten vaatekauppojen kokoja, jotka vaihtelevat kaupan, vuodenajan, kuun vaiheiden ja yleisen poliittisen ilmapiirin mukaan, luullakseni.)

Viime päivinä olen tullut siihen tulokseen, etten ehkä voikaan viettää loppuelämääni tyystin harrastamatta liikuntaa. Ja sitten huomasin, että rullaluistimien jarrupalasta puuttuu ruuvi ja laakerit pyörineen pitäisi uusia. Lienee tarpeetonta mainita, ettei minulla ole varaa moiseen operaatioon, vaikka mielelläni rullaluistelisin kuten aiempinakin kesinä. Kaljaan tuntuu kyllä rahaa aina löytyvän.

Ei ole laihduttaminen näin hyvännäköisiä varten.

10 kommenttia:

Blogger oopa kirjoitti...

Laitas atk-postia, niin saat replyna kuvan.

7:18 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saara, Saara, muuta miehen kanssa yhteen ja katso! Muotosi kokevat muutoksen pikaisen... ;-)

1:57 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi naiset puhuu vaan ainoastaan itsestään ?

3:26 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Huomattavasti helpompi on itsestään puhua kuin muista! Omaan blogiinsa, jos kirjoittaisi esimerkiksi 40-vuotiaan sipoolaismiehen sielunmaisemasta ja elämästä, siitä voisi tulla aika huono. Ellei sitten olisi 40-vuotias sipoolaismies. Itsehän en ole 40-vuotias sipoolaismies, haluaisin täsmentää!

Sellasta.

3:46 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm.
Entäs jos kirjoittaisi itsestään muiden blogeihin? Miltähän se tuntuisi?

1:10 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hohhoijaa...
ei ole laihdutus näin hyvännäköisiä varten. Sehän teissä juuri on, kun ette näe oikeasti sitä omakuvaa niin kuin me muut. Ihan turha laihduttavia kritisoida jos ei oma perse nouse penkistä!

10:33 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:36 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:37 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

birkin bag
goyard bags
golden goose shoes
jordan 1
kyrie 6
chrome hearts outlet
supreme clothing
yeezy outlet
paul george shoes
golden goose

6:39 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu