2.1.07

Olutblogi

Viiniblogiin kirjoittavalta sain mainion ajatuksen blogata vähän olutta. Onhan se epäreilua, että mokomalla sivistyneistöllä on hyvä tekosyy dokailla itsekseen kotona. "Mä vaan blogaan näitä viinejä!"

Ostin kaupasta tänään viisi Kukko-olutta, koska minua vitutti. (Kukkoa myydään puolen litran tölkeissä ja se valmistetaan tuulivoimalla. Propelliolutta! Jee!) Niskani on ollut heräämisestä asti niin kipeä, etten pysty kivuttomasti istumaan, makaamaan tai seisomaan missään asennossa ja joku hirttämätön sika on syönyt kaikki särkylääkkeeni.

1. Olut
Päätin korkata ensimmäisen tölkkini Simpsonien aikana ja jatkaa television katselua Blueberry-elokuvalla. Blueberry osoittautui kuitenkin tylsäksi. Lisäksi siinä oli Juliette Lewis, jota en kestä katsella hetkekään edes silloin, kun hän esiintyy hyvissä elokuvissa. Lisäksi en siedä Julia Robertsia tai Hugh Grantia, joista jälkimmäinen ei tosin esiinny koskaan hyvissä elokuvissa. Ensimmäinen kalja ei tehnyt Blueberrystä yhtään mielenkiintoisempaa. Hugh Grant tai Julia Roberts eivät ole Blueberry-elokuvassa, mutta tuli vaan mieleen, niinku.

2. Olut
Särkylääkkeeni syönyt hirttämätön sika soitti ja puhuin pitkän puhelun, joka olutta juodessa muuttui aina vain paremmaksi. Niskakipu alkoi hieman lieventyä, mutta ei ole vielä tarpeeksi lievä, jotta voisin etsiä ilmeisesti patterin alle pudottamani nopan. Olo alkaa kuitenkin tuntua jo sen verran ihmismäiseltä, että päätin kuunnella Mark Laneganin vain kevyesti masentavaa Bubblegum-levyä, joka sivumennen sanoen on loistava. Onneksi tein melkein kaikki tarvittavat työt eilen tappavan krapulan kourissa. Kieltämättä tässä vaiheessa hiprakka alkaisi olla juuri sopiva oikolukemista varten. Rock on niin kuollut oikolukemisessa, siksi sitä ei tehdä selvin päin.

3. Olut
Toinen olut loppui, joten korkkasin kolmannen ja käärin tupakan. (Mun blogi on niin pantava, koska osaan kääriä tupakkaa!) Mark Lanegan alkaa jo laulattaa mukana. Pitäisi ehkä tässä vaiheessa opetella soittamaan tuo When Your Number Isn't up -kappale. Ihan alkaa tulla sellainen avautumishumala, mutta valitettavasti minun blogisensuurini toimii todistetusti myös änkyräkännissä, joten ette saa vieläkään kuulla mehukkaita yksityiskohtia yksityiselämästäni. Ai piru, kaadoin kaljaa kitaraani.

Tuntuu kestävän tosi pitkään tämä kolmas olut. Pitääkö ihmisen olla näin saatanan epämusikaalinen? Kaikki musikaaliset ihmiset pitäisi ampua. Jos muuten pitäisi panna jotain blogia niin panisin Mitvitiä tai Tumppu von Tumppua, mutta minä nyt olenkin vain hysteerinen Mitvitiin ihastunut fanityttö.

On muuten täysin mahdollista, etten pääse viidenteen olueeni asti tässä blogaamisessani.

Niskaan sattuu edelleen, mutta ei tunnu enää alaselässä asti, jos yrittää kääntää päätä. Meinasin juuri ottaa vahingossa huikan Finlandia Vodka -pullosta, joka toimii tuhkakuppinani.

Taidan vaihtaa musiikin Jethro Tulliin. Tämä Lanegan on liian masentavaa. Stand Up -levystä minulla on ollut tapana kuunnella vain toinen puoli, sillä sen kaksi ensimmäistä biisiä ovat erinomaisia. Seuraavaksi sitten täytyy keksiä jotain mukana laulettavampaa. Nyt olisin kai teoriassa ihan baarikunnossa, jos minua huvittaisi tavata ihmisiä ja lähteä baariin, mutta EIPÄ TAIDA HUVITTAA. Mikään ei oo helppoo, sanoo Ian Andersonkin.


4. Olut.
Emmää jaksa enää blogata.

12 kommenttia:

Blogger Takaisin Kallioon kirjoitti...

hmm. Lienet runoilija.

12:13 ap.  
Blogger kervå kirjoitti...

Avaanpa kohta kuudennen oluen.

12:18 ap.  
Blogger Sun äitis kirjoitti...

Julia Robertsista tuli mieleen se, kun aikoinaan kävin Gorban kanssa katsomassa Ocean's elevenin. En tiedä, kummasta olisin nauttinut enemmän George Clooneyn sharmista vai siitä, että Julia Roberts oli niin rupsahtaneen näköinen!

12:21 ap.  
Blogger Ana kirjoitti...

Juliette Lewis ois pitänyt ampua jo monta vuotta sitten.

Nyt kun ajattelen, myös Roberts ja Grant.

12:23 ap.  
Blogger Joonas kirjoitti...

Täytyy nyt kyllä sanoa sen verran, että MINÄ olin eka joka tämän periaatteellisella tasolla keksi:

http://tumppuvontumppu.blogspot.com/2004/10/suuri-kaljavertailu-nyt-on-perjantai.html

Ja sitten täytyy vielä sanoa että kyllä mäkin sua!

2:13 ap.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Joonas, sun linkki menee piiloon en voi tutkia asiaa. Mutta keksin tämän kuitenkin ihan itse omalla tahollani, että jotain kunnioitusta, edes!

9:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blueberry on Juliette Lewisistä huolimatta yksi maailman parhaista elokuvista. Panisin ainakin Michael madsenia ja Vincent Casselia, puhumattakaan niistä vähemmän tunnetuista miehistä siinä(ihan pari vaan...).
-minh-

10:28 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juliette Lewis on HYVÄ!!!! Ainaki erinlainen.
Mutten mä panis sitä kuiten...
Vai onkohan tää 25 tunnin matkustus sekottanu mut kokonaan...
Joo...mä meen nukkun.

4:07 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:33 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:37 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

www0530

kate spade outlet
canada goose outlet
giuseppe zanotti outlet
thunder jerseys
nike revolution
oakley sunglasses
stuart weitzman shoes
ugg outlet
cheap nhl jerseys

12:41 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu