31.12.06

Kaikesta huolimatta ihan hyvä vuosi, luulisin

Rykäisenpäs äkkiä ilmoille vuoden viimeisen blogikirjoituksen, kun rock-musiikin suosiollisella avustuksella olen päässyt eroon uniongelmien edesauttamasta mentaalisesta alennustilasta - ainakin melkein. Viimeisen viikon aikana olen katsonut niin monta elokuvaa liian pienellä sohvalla maaten, että selkärankani on mitä todennäköisesti vinoutunut pysyvästi. Olen niin monella tapaa kiero, nyt.

Säästääkseni teiltä monenlaista vaivaa, voin kertoa, että Brokeback Mountain on hyvä vielä toisellakin katsomiskerralla, Hotelli Ruanda ei ole ihan niin hyvä kuin väitetään, vaikkakin hyvä, Au Hasard, Balthazar ei ole koko elämä 1½ tunnissa, kuten väitetään, mutta siinä on söpö aasi, Fight Club toimii unettomuuden kourissa vielä viidennelläkin katsomiskerralla, Nostalghia on vähintään esteettisesti miellyttävää katseltavaa, toisin kuin Sodoman 120 päivää, joka on juuri niin inhottava kuin väitetäänkin ja Sin Cityä voisin katsella loputtomiin, mutta tästä elokuvarupeamasta ehdoton suosikkini oli John Cameron Mitchellin uusi Shortbus, joka oli niin ilahduttavan mainio, että voisin vaikka pussata ko. elokuvaa!

"We're having a film festival. They're boring as hell, but I find the more boring they are, the more intelligent people think they are for watching them."


Kaikki normaalit ja itseään kunnioittavat blogaajat kirjoittavat meemimuotoisia tai muunlaisia summauksia vuodesta 2006. Itse en ymmärrä miten kukaan voi muistaa vuoden alusta asti asioita, jos ei lunttaa esim. omasta blogistaan ja minähän en jaksa lukea tätä oikeasti - en ymmärrä miten te jaksatte. Itsekunnioituksenkin kanssa on vähän niin ja näin.

Viimeisin viikko on ollut monella tapaa tylsä ja huono, mutta epäilen, että sitä ennen tänä vuonna on saattanut tapahtua hyviäkin asioita, joten lienee epäreilua arvioida koko vuotta viimeisimpien muistojeni perusteella. Olen saanut kutsun niin moniin uudenvuodenjuhliin, etten ilmeisesti tänäkään aattona istu yksin kotona kuunnellen skumppapullon kanssa Tori Amosin Pretty Good Year -kappaletta hiljaa itkien - mikä ei sinänsä ole sääli.

Joulusta en niin välitä enää, mutta uusivuosi on asiallinen juhla, viettäkää sitä hyvin.

Oli muuten virkistävää havaita tämänpäiväisellä spontaanilla kaljareissulla, että peruspositiivisiltakaan vaikuttavat ihmiset eivät pidä joistain ihmisistä ja uskaltavat jopa sanoa sen. En olekaan yksin maailmassa! (Minähän olen kaikesta huolimatta aikamoinen päivänsäde, mutta kuten minua viisaammat osaavat kertoa, yritän niin blogissani kuin sosiaalisissa tilanteissakin esittää kylmää ja vaikeaa ihmistä - varmaankin koska sellaisella eittämättä pääsee elämässä pitkälle. Tai siis mitä vittua te oikein ajattelette?)

Ja tuohon edelliseen merkintääni en koske enää pitkällä tikullakaan. Ei muuten tartte sit vastaisuudessa tulla mun blogiin olemaan asiattomia asiallisten kirjoitusten kommenttialueille. Siitä tulee vaan paha mieli kaikille. Menkää urpoilemaan vaikka jonnekin ATM:ien blogeihin, kun niistä tulee paha mieli muutenkin, jos ei jaksa enää nauraa.

Tästä tuli niin epäkoherentti blogimerkintä, että voisin samaan syssyyn kertoa teille vaikkapa pääjalkaisten lisääntymisestä, mutta harmikseni en tiedä siitä juuri mitään. Onneksi, Wikipedia pelastaa. Tämähän onkin mielenkiintoinen juttu! Mikäli ymmärrän asian oikein, mustekalat lisääntyvät fistaamalla! Pidän pääjalkaisista aina vain enemmän, vaikka niillä onkin enemmän syytä vihata kehitystä, kuin nelijalkaisilla. Kovia jätkiä, kuitenkin.

"Octopuses are also quite strong for their size. Octopuses kept as pets have been known to open the covers of their aquariums and survive for a time in the air in order to get to a nearby feeder tank and gorge themselves on the fish there. They have also been known to catch and kill some species of sharks." Yeah!

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos viettäisit uuttavuotta Tori Amosia kuunnellen ja hiljaa itkien, lopettaisin tämän tilauksen hetipaikalla.Huh, mikä ajatus!

Olisin mielelläni eilen vaihtanut pari sanaa kanssasi, mutta en päässyt pöydästä edes morjestamaan ja happeni oli heikohko muutenkin. Et sinä olisi saanut edes puheestani selvää. Mutta joku toinen kerta sitten tulen juttelemaan. Hyvää uuttavuotta!
-minh-

12:09 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:33 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:36 ap.  
Blogger yanmaneee kirjoitti...

yeezy
offwhite
jordan shoes
nike shoes
hermes birkin
cheap jordans
jordan shoes
kyrie 6
yeezys
yeezy 700

9:27 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu