18.4.06

Uppoava laiva

Heräsin ennen puoli yhdeksää aamulla siihen, että katostani tippui vettä - taas. Huoltomies saapui paikalle pikaisesti, mutta katosi sittemmin johonkin, enkä vieläkään tiedä, mistä tällä kertaa on kyse. Hermohan tässä menee ja mielenterveys! Kaikki ympärilläni sortuu ja sydämeni itkee mustaa verta kuin kuoleman ruusu kalman puutarhassa. Vain Nick Cave voi ymmärtää tuskani.

Muutin asuntooni puolitoista vuotta sitten. Ensimmäisenä yönä havaitsin, ettei patteri lämpene kunnolla ja seuraavana aamuna WC-pönttö hajosi. Soitin huoltoyhtiöön. Myöhemmin talvella tiivistin ikkunat ihan itse.

Tänä talvena patterini hajosi uudestaan tyystin juuri pahimpien pakkasten aikaan - vähän sen jälkeen, kun uunini oli lakannut toimimasta. Vuokranantaja tuli usean kuukauden uunittomuuden jälkeen ja haki minulle uuden uunin, joka oli liian kapea. Keittiön pöytälevyt vaihdettiin sopivan kokoisiksi ja nyt keittiöni pöytä on öljyttyä puuta ja tiskipöytä rumaa kivijäljitelmämuovia.

Seuraavaksi yläkertalaisen suihkuvedet tulivat katosta läpi. Saunan kiuas hajosi. Tänään katosta tuli vettä - luulen, että joku tietää miksi, mutta minulle ei kerrota. Elämä koettelee, siskot ja veljet!

Vakaa aikomukseni oli tänään ryhdistäytyä ja soittaa itselleni muutama työkeikka, mutta kello siirtyi maagisesti useita tunteja eteenpäin nukahdettuani liian aikaisen herätyksen jälkeen. Hävisin. Taidan kuitenkin soitella hetimiten vuokraisännälleni muutamasta aiheesta.

1 kommenttia:

Blogger kervå kirjoitti...

Jännittävä asunto!

:D

9:20 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu