7.7.08

Edelleen vituttaa hevarit

"Hevarit on kyllä sellainen ihmislaji, jota en kykene ymmärtämään."

"Ne on kyllä aika perseestä. Ahdasmielisiä, rumat hiukset, vastaanottokyvyttömiä, jatsareiden jälkeen fakkiintuneinta jengiä, ilmaisutaidottomia, suht tyhmiä ja rasittavia kännissä. Alkuillasta niiden kanssa voi olla ihan hauskaa ja peilata pientä heviminäänsä, mutta aika nopeasti se viehätys karisee, kun tajuaa niiden olevan sellaisia aina, koko elämänsä."

"Joo, ja koko aamun pitää kuunnella jotain vitun Ministryä, mutta kun itse pistää yhden biisin Ristoa soimaan, tulee sellasta urputusta ja nihkeilyä, että vaikka neljä ihmistä kuudesta on täysin tyytyväisiä, musiikkia on vaihdettava."

"Joo! Ja jos niiden antaa hetkenkään soittaa jotain tai kehaisee yhtä biisiä, niin ne luulee jengin diggaavan menosta. Hevarit keskeyttää toisten biisit surutta ja pälättää päälle, mutta kun niitä pyytää stoppaamaan jonku sikapaskan levyn, niin ne on vaan 'ihan just, vielä kolme biisiä'."

---

Jos ottaa niin vitun vaikeesti olla ihmisten ilmoilla ja toisten seurassa, niin kannattaa varmaan sitten pysyä pimeässä huoneessa kuuntelemassa Mörk Gryningiä, ettei vaan tuu paha mieli.

Omalla ajalla voi toki minun puolestani kuunnella vaikka Valvomon Mikä kesä -biisiä loopilla vuoden, mutta jos sitten niin hassusti käy, että vielä sen jälkeen on pari kaveria, joista joku haluaa iltaa vietettäessä kuunnella muuta kuin Valvomon Mikä kesä -biisiä, niin muistetaan ne käytöstavat ja yritetään olla niin kuin ei-sosiopaattiset normaalit aikuiset ihmiset. Ei jumalauta ruveta inisemään kuin 13-vuotiaat Sentenced-fanit joiden äiti ei anna värjätä tukkaa mustaksi.

Kasvakaa aikuisiksi ja oppikaa olemaan.

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten voit olla näin oikeassa. Kyl hevareitten kanssa voi tehdä juttuja kunhan siihen tekemiseen ei kuulu musiikin kuuntelu/siitä keskusteleminen.

t. orfus

1:53 ap.  
Blogger T kirjoitti...

Aikoinaan matkoillamme oppilaitoksestamme kotiin puolen Suomen päähän (oikeasti) kaverini (jonka auto oli kyseessä) tahtoi kuunnella Jethro Tullia.
Koko matkan.
Joka siis oli puolen Suomen pituinen.

Havaitsin että kun eliölaji joutuu vaikean valinnan eteen, joista toinen kuitenkin on vähemmän vaikea, se yleensä valitsee sen vähemmän vaikean.

Eli aina kun kaverini ehdotti että "kuunnellaanko jotain?" aloin vastoin "hiljainen, vahva tyyppi"-brändiäni porisemaan kuin papupata ja iskemään tarinaa.

Mitähän Freud tuumaisi jos tietäisi miten tärkeä musiikkimaku ihmisille on?

9:00 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Korjaan: kolme kuudesta oli täysin tyytyväisiä. Tai vaikka kolme ja puoli. Ei tehnyt mieli kuunnella Ministryä, mutta en tykännyt kyllä Ristostakaan (se sitä seurannut kikkelihevi oli sentään vielä mauttomampaa, hyh). Olen kuitenkin sen verran kohtelias, etten katso tarpeelliseksi järjestää mitään kohtausta jos kulloinenkin musiikki ei satu täydellisesti miellyttämään. :) Ja pitäähän kaikelle antaa mahdollisuus, ei kai sitä muuten uusia bändejä tai artisteja löydä.

Toisekseen, vaikken viikonlopun meininkejä kaikin puolin arvostanutkaan (kuten mm. silloin sunnuntaina todettiin), nähdäkseni esim. se sun lauantaiaamuinen Ruisrock-ohjelman järjestelmällinen lyttääminen "paskaa!"-huudoin oli ihan samaa touhua kuin se muidenkin harrastama musiikkiäyhötys - ja vitutti myös yhtä paljon. No, ehkä sitä muissa näkee ärsyttävinä omiakin piirteitään.

Eikä nyt siis tarkoitus ollut mitenkään vittuilla tai edes puolustella ketään, halusin vaan tuoda omia ajatuksiani julki. Live and let live ja muita hipahtavia latteuksia.

-Timo

5:55 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Timo, Ihmettelinkin, kuinka kukaan ei ottanut aiemmin valittaessani esille tuota. Puolustaudun sillä, etten ollut tosissani. Täsmennän myös vielä sen verran, että minähän pidän nuorista, vihaisista ja mielipiteissään ehdottomista ihmisistä, joten minun puolestani mitä vain musiikkia saa musiikkia sivuavassa keskustelussa lytätä ihan vapaasti, mutta vallitsevasta asiantilasta kitiseminen musiikin soidessa on minusta typerää ja huonoa käytöstä.

4:08 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Agreed. Keskustelu ja kitinä ovatkin aivan eri asioita. :)

-Timo

8:21 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"minähän pidän nuorista, vihaisista ja mielipiteissään ehdottomista ihmisistä"

Eräs Saara: Minäkin pidän sinusta (tai siitä, miten kirjoitat), juurikin noista samoista syistä. ;-)

12:18 ip.  
Blogger Krice kirjoitti...

Hevarit on vähän niinkuin 70-luvun punkkarit, aidot sellaiset nähtiin viimeksi 80-luvulla.

2:12 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hevarit on niitä ihmisiä joita kannattaa kunnioitaa...

12:12 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lunette ray ban pas cher, coach outlet, north face uk, hollister uk, hogan sito ufficiale, michael kors outlet online, ray ban uk, new balance, converse, michael kors, true religion jeans, nike roshe run pas cher, chanel handbags, michael kors, nike tn pas cher, nike air max pas cher, coach outlet, true religion outlet, true religion outlet, louboutin pas cher, kate spade, timberland pas cher, burberry pas cher, longchamp soldes, michael kors uk, sac guess pas cher, hermes pas cher, polo lacoste pas cher, longchamp pas cher, north face pas cher, jordan pas cher, abercrombie and fitch, lululemon outlet, nike blazer pas cher, ralph lauren pas cher, coach outlet store online, vans pas cher, vanessa bruno pas cher, kate spade outlet, lunette oakley pas cher, coach purses, nike air force, true religion outlet, nike free pas cher, nike air max

8:54 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ugg,uggs,uggs canada, replica watches, sac louis vuitton, gucci, pandora jewelry, juicy couture outlet, nike air max, swarovski jewelry, marc jacobs, supra shoes, doke & gabbana, polo ralph lauren, ray ban, louis vuitton, oakley, links of london uk, lancel, thomas sabo uk, louis vuitton uk, michael kors outlet online, ugg pas cher, bottes ugg pas cher, iphone cases, pandora jewelry, hollister, louis vuitton, montre pas cher, toms shoes, pandora charms, coach outlet, sac louis vuitton, louboutin, ugg uk, vans scarpe, swarovski uk, pandora uk, timberland boots, michael kors outlet, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, converse shoes outlet, hollister, michael kors handbags, wedding dresses uk, converse, karen millen uk
ninest123 09.16

8:59 ap.  
Blogger 7885 kirjoitti...

0727jejeLa réelle asics tiger baskets gel kayano evo noir Nike Atmosphère traditionnelle BW qui est initialement appelé chaussures nike internationalist femme le réel. Il est possible de maintenir nike internationalist en madrid un seul dans chacun nike internationalist premium argenté des véhicules de vos proches respectifs, basket nike roshe run slip ou en donner un seul à un asics gel kinsei 4 femme membre de la famille ou un ami.

11:31 ap.  
Blogger 7885 kirjoitti...

0727jejenike france femme Encore asics whizzer lo pour femme une fois, le meilleur de la technologie New Balance Baskets que Nike a à offrir nike free run pas cher avis est utilisé dans la construction vente asics en france de cette chaussure. Le chaussure asics gel noosa tri 11 swoosh Nike réel à travers l'aspect chaussures new balance homme blanche est en fait extrêmement nike femme internationalist bordeaux exceptionnel, la semelle intercalaire réelle désigné air jordan 11 price philippines avec dispositif de l'atmosphère chaussures nike femme avec talon notable est en réalité extrêmement rembourrage.

11:31 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

off white shoes
kobe
off white shoes
jordan shoes
supreme
off white nike
yeezy outlet
kevin durant shoes
supreme t shirt
kyrie 9

6:39 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu