24.6.08

Kuri ja järjestys pitäisi olla

Yksi suurimmista epäkohdista kaupungin järjestyssäännöissä ja muissa säädöksissä on se, että julkisissa tiloissa piereskely on edelleen sallittua. Siinä missä tupakoida ei saa kohta edes keskellä synkintä metsää, henkilökohtaisia kaasupäästöjään saa turautella ilmoille ihan riippumatta siitä, että muut joutuvat seisomaan saastepilvessä tahtomattaan, jos sattuvat henkilön lähellä hengaamaan. Minusta tämä on varsin takaperoista kehitystä.

Nimittäin jumalauta seuraava tyyppi kun päästelee menemään Tavastian tiiviissä yleisömassassa välittömässä läheisyydessäni niin teen siitä chili con carnea.

Mikä siinä muuten on, että jengi innostuu ja menee ihan pähkinöiksi, kun esiintyjä huutelee lavalta tapahtumapaikkana toimivan kaupungin tai maan nimeä. Sitä enemmän muuten pähkinöiksi mennään, mitä korkeampi on kävijöiden keski-ikä, olen huomannut. Kyllähän minä ymmärrän, että rankoissa rock-piireissä ei aina ole itsestäänselvää, että esiintyjä tietää missä on, mutta ei se minusta niin hurraamisen arvoinen suoritus ole kuin moni muu tuntuu ajattelevan. Häh?

Ja ihan totta, lopettakaa se itsepintainen keikoilla huutelu, ei ne tyypit siellä lavalla ole teidän frendejä. Ei se ole mikään keskustelutilaisuus. Menkää itseenne, kun ette muuallakaan osaa olla.

Siirrän muuten tämän blogin ihan muualle täältä (tai lopetan ja aloitan muualla) heti, kun jaksan, sillä en millään keksi miten saisin tämän Blogger-tilini käyttäjätunnuksen vaihdettua ja yhdistettyä Google-asioihin.

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.16
burberry outlet, michael kors handbags, ralph lauren outlet, louboutin shoes, michael kors outlet online, replica watches, michael kors outlet store, louboutin uk, louis vuitton outlet, longchamp outlet, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, uggs on sale, christian louboutin, longchamp bags, oakley sunglasses, gucci handbags, ralph lauren polo, nike air max, burberry factory outlet, uggs outlet, cheap jordans, uggs on sale, oakley sunglasses, michael kors outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors, louis vuitton, uggs outlet, prada handbags, christian louboutin, louis vuitton outlet online, oakley sunglasses, nike outlet, prada outlet, uggs on sale, michael kors outlet online, nike free, louis vuitton handbags, tory burch outlet, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, tiffany jewelry

8:51 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hermes handbags, valentino shoes, ghd hair, asics running shoes, nike air max uk, jimmy choo outlet, longchamp uk, nike free, lululemon outlet, mac cosmetics, giuseppe zanotti, insanity workout, softball bats, herve leger, beats by dre, bottega veneta, p90x workout, wedding dresses, mont blanc, hollister clothing, new balance shoes, nike air max uk, abercrombie and fitch UK, nike roshe run, abercrombie and fitch, nike trainers uk, salvatore ferragamo, nike air huarache, instyler ionic styler, north face outlet, reebok outlet, chi flat iron, babyliss pro, celine handbags, nike roshe uk, soccer jerseys, polo ralph lauren uk, soccer shoes, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie, vans outlet, nike air max, mcm handbags, mulberry uk

8:56 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu