15.11.07

Puolikryptinen päiväkirja- ja avautumismerkintä

Pakkoko sitä on ihmisen itsekseen velloa epämääräisessä krapulamasennuksessa myöhään iltaan asti? Tai pakko on, kun ei ole rahaa eikä tekemistä, puhtia, pontta saati mielenkiintoa mihinkään. Eikä etenkään muuten ole kaljaa, tupakkaa tai suklaata.

Minä tykkään suurennella tunnetiloja tarpeettomasti. Se tekee elämästä jännittävämpää, mutta on huomattavasti virkistävämpää silloin, kun tunnetilat ovat lähtökohtaisesti miellyttäviä.

Kun nyt kerran masentaa ja korpeaa, niin ollaan sitten kerrassaan kunnolla kurjuuden ku... (kurimuksessa? tässä on nyt vähän liikaa alkusointua). Ah, surkeus, mi' sielun täyttää! Asuntoa en kiusallanikaan siivoa, mitään mielialaa parantavaa musiikkia kieltäydyn kuuntelemasta ja ihan tahallani valvonkin vielä myöhään, etten ole sitten huomennakaan virkeänä toimistolla.

Töissä en ole kokenut osaavani saati saavani aikaan mitään nyt pariin viikkoon, mutta seuraavassa käyntikortissani saa luvan lukea pilkunviilaajan sijasta "kääntäjä, toimittaja, valkokuvamalli, toimitussihteeri, toimituspäällikkö, sihteeri, puhelinvastaaja ja kahvinkeitin". Työtoveri ehdotti edellisen tiivistämistä muotoon "ihana ja monipuolinen yleisosaaja". On ne niin lutusia.

Niin, toisaalta ei hävetä niin paljon, kun sen sijaan masentaa. Jonain päivänä minä vain lakkaan häpeämästä krapulassa. Olen jo tehnyt töitä sen eteen! (Mitä se sitä paitsi minulle kuuluu, jos joku tulkitsee "näillä leveysasteillako on henkilön asuttava saatana"-sadatteluni siten, että pidän Tamperetta jotenkin erityisesti kylmempänä ja pohjoisempana kaupunkina kuin Helsinkiä. Älkää nyt viitsikö! Yritän päästä tästä yli.)

Olen alkanut teititellä muita ja puhua itsestäni kuninkaallisesti monikossa. Aluksi se oli hauskaa, mutta nyt en pysty enää lopettamaan.

8 kommenttia:

Blogger --KATA-- kirjoitti...

Siihen häpeään kyllä tottuu Saaraseni. Sitä niinkus karaistuu.

12:04 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli tuossa vuosisata sitten mieleen, että oletko täysin lopettanut tuon yhden kanavan jolla yhteyttä voi jollakin tavalla pitää? Ei sillä että kiinnostaisi sen kummemmin, mutta kiinnostaa ihan vitusti jos moinen on kadonnut! (Ja tuo spämmivahvenne on aika vitusta myös jos ei muu ole.)

2:10 ap.  
Blogger Ana kirjoitti...

Tääh? Asuksää Tamprel nykyään? Vai käytkö vain töissä?

1:21 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Mitä ihmeen päättelyä tuo nyt on olevinaan!

Ei, en käy töissä Tampereella enkä etenkään asu siellä. Kunhan nyt olen parina viikonloppuna vieraillut.

Olen hämmentynyt.

2:53 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.16
burberry outlet, michael kors handbags, ralph lauren outlet, louboutin shoes, michael kors outlet online, replica watches, michael kors outlet store, louboutin uk, louis vuitton outlet, longchamp outlet, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, uggs on sale, christian louboutin, longchamp bags, oakley sunglasses, gucci handbags, ralph lauren polo, nike air max, burberry factory outlet, uggs outlet, cheap jordans, uggs on sale, oakley sunglasses, michael kors outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors, louis vuitton, uggs outlet, prada handbags, christian louboutin, louis vuitton outlet online, oakley sunglasses, nike outlet, prada outlet, uggs on sale, michael kors outlet online, nike free, louis vuitton handbags, tory burch outlet, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, tiffany jewelry

8:50 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lunette ray ban pas cher, coach outlet, north face uk, hollister uk, hogan sito ufficiale, michael kors outlet online, ray ban uk, new balance, converse, michael kors, true religion jeans, nike roshe run pas cher, chanel handbags, michael kors, nike tn pas cher, nike air max pas cher, coach outlet, true religion outlet, true religion outlet, louboutin pas cher, kate spade, timberland pas cher, burberry pas cher, longchamp soldes, michael kors uk, sac guess pas cher, hermes pas cher, polo lacoste pas cher, longchamp pas cher, north face pas cher, jordan pas cher, abercrombie and fitch, lululemon outlet, nike blazer pas cher, ralph lauren pas cher, coach outlet store online, vans pas cher, vanessa bruno pas cher, kate spade outlet, lunette oakley pas cher, coach purses, nike air force, true religion outlet, nike free pas cher, nike air max

8:52 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hermes handbags, valentino shoes, ghd hair, asics running shoes, nike air max uk, jimmy choo outlet, longchamp uk, nike free, lululemon outlet, mac cosmetics, giuseppe zanotti, insanity workout, softball bats, herve leger, beats by dre, bottega veneta, p90x workout, wedding dresses, mont blanc, hollister clothing, new balance shoes, nike air max uk, abercrombie and fitch UK, nike roshe run, abercrombie and fitch, nike trainers uk, salvatore ferragamo, nike air huarache, instyler ionic styler, north face outlet, reebok outlet, chi flat iron, babyliss pro, celine handbags, nike roshe uk, soccer jerseys, polo ralph lauren uk, soccer shoes, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie, vans outlet, nike air max, mcm handbags, mulberry uk

8:55 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ugg,uggs,uggs canada, replica watches, sac louis vuitton, gucci, pandora jewelry, juicy couture outlet, nike air max, swarovski jewelry, marc jacobs, supra shoes, doke & gabbana, polo ralph lauren, ray ban, louis vuitton, oakley, links of london uk, lancel, thomas sabo uk, louis vuitton uk, michael kors outlet online, ugg pas cher, bottes ugg pas cher, iphone cases, pandora jewelry, hollister, louis vuitton, montre pas cher, toms shoes, pandora charms, coach outlet, sac louis vuitton, louboutin, ugg uk, vans scarpe, swarovski uk, pandora uk, timberland boots, michael kors outlet, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, converse shoes outlet, hollister, michael kors handbags, wedding dresses uk, converse, karen millen uk
ninest123 09.16

8:58 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu