17.9.07

Uusi sievä ystäväni

Sain sunnuntaina lainakissan toverin New Yorkin matkan johdosta. Kissalla ei oikein ole nimeä, sillä se on kuuro. Ajattelin antaa sille väliaikaisnimeksi TURSAS.

Kissa läimi itsepintaisesti vessan ovea eteisessä rivissä olevia tyhjiä viinipulloja päin, kunnes suurin osa pulloista oli kaatunut ja levinnyt ympäri eteistä. Katseli sitten tovin minua silminnähden ylpeänä saavutuksestaan ja käveli muina miehinä pois.

Asustelee saunassa ja käy välillä tervehtimässä. Välillä minä käyn vuorostani tervehtimässä ja kissa kehrää tyytyväisenä. Yhteiselomme on varsin leppoisaa.

Mutta pitäisikö siinä vaiheessa huolestua, kun juttelee kuurolle kissalle?

9 kommenttia:

Blogger --KATA-- kirjoitti...

Onko sulla sauna? Jos näin, niin olen pirun kateellinen.
Terkkuja kuuro-tursakselle!

9:39 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta se Sly and the Family Stone olis paljon parempi nimi!

10:01 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Höh, ei kuurolle kissalle puhumisessa ole mitään kummallista, sehän voi vaikka osata lukea huulilta.

10:52 ip.  
Blogger Ana kirjoitti...

Kai se vastaa sulle kans? No sittenhän kaikki on ok, kommunikaatio toimii.

1:01 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tursas, oivaa! Onnea väliaikaiselle yhteiselollenne.

Tottahan toki kuurolle kissalle kannattaa puhua, kyllä se huomiosta tykkää joka tapauksessa. Ja resonoi kivasti, jos se on sylissä.

4:03 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulin just tarjoomaan tuota huuliltalukemista ja sitten kuurojen kissojen kanssa voi iloitella vaikka pölynimurin kera. Exäni kuuro hirviö ei 14 elinvuotensa aikana kyennyt käsittämään, miksi sitä vempelettä vedellään eestaas lattialla ja ryhtyi aina antaumuksella teurastamaan sitä(tiedäthän tyylin: selällään, kynsillä kiinni suuttimesta ja korvat luimussa puremista ja takajaloilla potkimista). Kandee kokeilla!
-minh-

11:56 ip.  
Blogger Matroskin kirjoitti...

Kyllähän kuuro kissa enemmän kuuntelee kuin moni kuuleva ihminen. Ja jutellaanhan kasveillekin, niillä ei ole edes korvia. Ei se ole mielestäni höpsöä.

2:50 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:42 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:44 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu