27.8.07

Varsin pieni syntymäpäiväpostausAjattelin olla juhlamielellä jo näin heti vuorokauden vaihduttua. (Muistaakseni minulle on kerrottu, että synnyin joskus yhden maissa yöllä.) Epäilen, että kaikki minua vanhemmat ihmiset ovat katkeria, sillä katsovat asiakseen varoitella, että tässä iässä on vielä kivaa, mutta siitä eteenpäin kaikki synttärit ahdistavat ja tuntuu vanhalta. Samaa ne sanoivat viime vuonnakin, eikä vieläkään tunnu missään!

Ei tömähtäneet tissit ja silmäpussit lattiaan heti vuorokauden vaihtuessa eikä iskenyt alzheimer ja dementia, odotuksista huolimatta.

Itse asiassa halusin vielä muutama vuosi sitten olla ikäistäni vanhempi ja vieläkin toisinaan meinaan ajatella, ettei kukaan pidä minään, jos ei ole vanha ja viisas vielä. Onhan se kai kuitenkin mukavaa olla nuori, tai sitten ei sen kummempaa kuin mikään muukaan. Tarkemmin ajatellen minua ei suuremmin kiinnosta tämä iän karttuminen (joo, joo, ainakaan vielä), mutta onpahan syy saada paljon huomiota osakseen ja lahjojakin ehkä!

Voitte nyt onnitella!

15 kommenttia:

Blogger kervå kirjoitti...

Onnéa!!!

Joutui tämmönen dementiakeijo vähän miettii tota caek-sanaa tossa kuvassa... ai että mä vihaan noita kissatekstejä :)

1:11 ap.  
Blogger piua kirjoitti...

Onnea sankaruudesta!

2:40 ap.  
Blogger Qimki kirjoitti...

Onnea! (Kätevää kun kehotetaan niin ei tarvitse venkoilla että onnittelisiko vaiko eikö.)

8:12 ap.  
Blogger heijari kirjoitti...

Onnea ja skumppaa!

11:20 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kohta et varmaan halua enää edes kuunnella trance-musiikkia Sedu Koskisen kapakassa pöydän päällä tanssien ja Sex on the beach -drinkkejä juoden, joten nauti nyt vielä sitten.

11:31 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

1:39 ip.  
Blogger Ana kirjoitti...

Onnea onnea! Ois voinut ne vuodetkin paljastaa nyt samantien.

@---P---- toi on niinq ruusu

2:00 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea, mäkin tarjoan virtuaalisen ruusun @}>-->->--- ja kysyn miksei niitä vuosia kerrottu?

Meinaan kun vakaasti olen sitä mieltä että kaikki minua nuoremmat ovat vielä nuoria ja typeriä, ja minua vanhemmat ovat katkeroituneita kalkkiksia ;-P

8:37 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saara,

miksi et ole aikoihin jutellut Evoluution kanssa? Pidin niiden kirjoitusten lukemisesta.

Kysyy Mai.

1:23 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meikkaamisesta tuli mieleen eräs tiedonmurunen: Jossain tutkimuksessa oli esitetty kysymyssarja naisille. Yksi kysymyksistä oli ollut "Meikkatko näyttääksesi nuoremmalta vai vanhemmalta?" Raja oli kulkenut keskimäärin 27 vuoden iässä... (Otoksen kokoa tai tutkimuksen maata en muista.)

5:32 ip.  
Blogger Matroskin kirjoitti...

Höpönlöpön, kyllä syntymäpäivät ovat vanhanakin kivoja, silloinhan saa olla huomion keskipisteenä! Ja vanha rouvana voi alkaa pitää nimipäiväkestejäkin 30-luvun tyyliin! Vanhana on kivaa, ei tarvitse käydä diskoteekissä jollei väen vängällä halua, saa olla rauhassa pöljä ja tehdä mummomaisia asioita. Ja on ehkä lapset, jotka ovat itseä fiksumpia. Juuri eilen mietin, miten minulla voi olla älykkäät, pitkät lapset kun itse olen lyhyt ja tyhmä, kjäh kjäh.

Blogisi on vallan terävä. Kerrankin asiaa eikä vaan p****njauhantaa!

8:36 ap.  
Blogger Norppa kirjoitti...

Jos asenteessa on vikaa, kaikki iät ovat vääriä..ja jos asenne on kunnossa, homma muuttuu vuosien mittaan vaan hulvattomammaksi, koska vaan voi! Ja se on mahtavaa!
Hauskuutta, seikkailuita ja Onnea!

9:58 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:42 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:43 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:43 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu