23.7.07

Nyt vasta alkoi rasittaa

Innokkaana terveellisen elämän vastustajana ja muutenkin ankeana ihmisenä minua on tähän mennessä ärsyttänyt yllättävän vähän baarien tupakointikielto - ei itse asiassa ollenkaan. Baari-iltana minua ei häiritse käydä tupakalla ulkopuolella, varsinkaan hyvällä säällä tai kun seurueessa on muita tupakoijia, joista saa seuraa.

Tottumishankaluuksia minulla on kyllä ollut baaritupakoinnin suhteen. Olen monta kertaa kaivanut tupakat pöydälle, käärinyt sätkän ja ollut juuri sytyttämässä sitä, kun joku seurueesta on huomauttanut, ettei se käy laatuun. Äskenpä ajattelin tiristää budjetistani kaksi euroa rentouttavaan elämään sekä kotoa poistumiseen ja mennä lähibaariin juomaan kupposen teetä ja lukemaan kirjaa. Olin jo pakannut laukkuuni kirjan, tupakkaa ja muun tarpeellisen, kun muistin, ettei baarissa saa enää tupakoida.

Siinä nyt vaan ei ole mitään hauskaa istua yksin kirjan ja teen kanssa baarissa ja ravata välillä sateessa tupakalla. Etenkin kun lähibaarin ankeista brittiläisistä omenakaneliteevirityksistä joutuu maksamaan kaksi euroa. Enhän minä pelkästä teestä maksa, vaan mukavasta istuskelusta, mutta kun ei se ole mukavaa, jos en saa sauhutella samalla. Jäin siis kotiin ikävystymään, enkä kiusallanikaan keitä teetä tai lue kirjaa, koska se nyt vaan ei ole yhtään sama asia.

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Elämä ei ole reilua. Itse taas olen nyt lakimuutoksen jälkeen kiristänyt pariin kertaan jokusen euron budjetista, ja käynyt läheisessä vain katselemassa maailman menoa.

Tätä ei jaksanut tehdä ennen, kun kaikki haisi tupakalta päiväkaupalla.

10:07 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itseäni vituttaa ihan tuhannen paljon se, että baareissa aikeisemmin tupankansavun peittämä "ihmisten haju" on nyt sitten valloillaan.

Ihan järjestään kaikki kuppilat haisevat nykyään hielle ja paskalle.

Mieluummin sitä röökin hajua haisteli kun kaiken maailman eritteitä.

3:11 ip.  
Blogger --KATA-- kirjoitti...

Hei Saara Hoi! Istutko sä edelleen siellä kotonasi ilman teetä? Mitä sä teet? Missä sä oot?

5:47 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Tuhlaan aikaani.

9:32 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:41 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:43 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:43 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu