8.1.07

Nolompi kuin nokkahuilu

Välillä tulee sellainen olo, ettei omassa toiminnassa ole mitään järkeä - siis siinä vaiheessa, kun tajuaa, mitä on tekemässä. Ja toisinaan on ihan kiitollinen siitä, ettei kukaan näe.

Esimerkiksi jos istuu kylpyhuoneen lattialla suihkussa ja heittelee shampoopulloa kohti kattoa laulaen samalla Stairway to Heavenia vähän liian kovaa. Tai nousee tuolilta toimittamaan jotain asiaa, mutta unohtaa sen aina heti noustuaan ja päätyy kiertämään tuolin useita kertoja muutamien minuuttien sisällä. Tai jos noustessaan seisomaan huomaa vasemman jalan täysin puutuneen ja kävelee jääkaapille ontuen ja huojuen kuin vähämielinen hysteerisen naurunpuuskan kourissa.

Voi tietysti olla, ettei teille koskaan tapahdu tällaista, mutta minullepa tapahtuu.

Silloin kuitenkin kannattaa kirjoittaa asiasta blogiinsa, ettei mene hyvä tilannekomiikka hukkaan.

10 kommenttia:

Blogger Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jalan täysi puutuminen ja heti nousemisen jälkeen kaatuminen - check.

Ylös nouseminen ja asian unohtaminen - check.

Kylpyhuoneen lattialla shampoopullon heittely ja Zeppelin - voitit tämän erän.

11:24 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sattuu sattumoisin mullekin. Paitsi toi shampoojuttu. Mitäihmettäsäoikeinteetsuihkussamitätäh?

12:38 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten olis nämä: Nousee tuolille ottaakseen kattilan yläkaapista. Sitä ei löydy. Kurkistaa olisiko se kuitenkin alakaapissa. Mutta ei nouse tuolilta lattialle kun on niin laiska vaan seisoo tuolilla ja yrittää sieltä selkä kumarassa katsoa onko siellä alakaappien sisuksissa sitä kattilaa.

Tai tekee kaiken hidastetusti vaikkapa 10 min.

Tai makaa selällään lattialla ja kuvittelee seinän lattiaksi ja lattian sekä katon seiniksi.

Tai on niin laiska ettei vedä kumppareita kunnolla jalkaan mennessään käymään postilaatikolla ja päätyy kävelemään äärimmäisen hankalasti jalat kumpparin varsissa.

7:32 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Nämä olivat tietysti täysin hypoteettisia tilanteita.

1:09 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä tää on tää nokkahuilujuttu?! oon etsimässä netistä tietoa soittimesta jonka soitosta on tulossa tuleva ammattini. Löytyy kyllä ihan järkeviäkin juttuja, mutta sitten on näitä tällasia..
eihän juttu edes kertonut nokkahuilusta, mutta sen otsikko oli nolompi kuin nokkahuilu. ihan sama jos kirjoittaisin jutun shampoopullosta ja laittaisin otsikoksi nolompi kuin neekeri tai jotain muuta yhtä typerää.

11:28 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minusta täällä harvinainen soitin on aivan yhtä nolo kuin täällä harvinainen ihonvärikin, eli ei ollenkaan. ranskassa ja saksassa on virtuoottisia nokkahuilutaitureita ja nokkahuiluyhtyeitä joissa on soitinten koko kirjo sopraninonokkahuilusta subkontrabassonokkahuiluun, eikä heidän mielestään nokkahuilismissa ole mitään noloa. tiesitkö, että nokkahuilu oli suosituin soitin etelä euroopassa 1700 luvulla?

11:50 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:33 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:35 ap.  
Blogger 5689 kirjoitti...

ecco shoes
nike tn
nike clothing
ralph lauren polo
supreme
clarks outlet
ugg boots
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan 4
zzzzz2018.9.28

8:49 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu