3.10.06

Lempijuomani, kofeiini

Ihan aluksi haluaisin ilmaista ihmetykseni koskien seuraavia asioita: Mitä tehdään mikropizzalla? Selvästi niitä ei ole syötäväksi tarkoitettu, joten miksipä sitten? Entä kofeiiniton pikakahvi?

Vaihtelu virkistää ja pitkästä aikaa oli lystikästä olla liikkeellä seitsemältä aamulla (heti Alepan auettua) ilman mitään turhia välivaiheita kuten nukkumista. Aivoni heittävät valitettavasti lingvistisiä voltteja liiallisen tenttiinluvun seurauksena enkä oikein tiedä, millaisilla hulppeilla tarinoilla voisin rakkaita lukijoitani nyt viihdyttää, mutta minun on pidettävä taukoa ja paremman puutteessa bloggaan.

Lannistuin tyystin, kun päähäni pälkähti kesken lukemisen yhtäkkiä se, etten ole aikoinani jättänytkään kesken kurssia, jota nyt olen suorittamassa kirjatenttinä. Olen käynyt luentokurssin ja mennyt tenttiin, mutta en ole päässyt siitä läpi. Olen siis tyhmä! Millä oikeudella pistetään ihmisen mieleen juolahtamaan tällaisia ajatuksia 1½ vuorokautta ennen tenttiä, kun puolet kirjallisuudesta on vielä lukematta? Aivoni! Kirotut tyhmät aivoni! (Kehtaavatkin...)

Tutkijaryhmämme on gasellin elkein ketterästi loikannut viime viikon ulkonäkökriisistä älylliseen kriisiin. Ehkä se on oikein - kukaan ei tunnu koskaan ottavan ulkonäkökriisejäni vakavasti!

Oo tässä nyt sitten, kun pää käy ylikierroksilla. Ihan viattomin mielin yrittää saada aikaan jotain koherenttia niin rupeaa ajatus harhailemaan. Ota mut vakavasti, beibi! Tsihih. Sitten alkaa päässä soida Kaija Koo, joka muuten soi päässäni koko ajan enenevissä määrin. Onko tähän jotain lääkettä? Amputaatio? Kaija-amputaatio. Sitten äkkiä pitää laittaa soimaan The Rain Song kolmannen kerran peräkkäin, koska se on niin hieno kappale että irtoaa raajat ja Kaija Koo. Semmoista kun rupeaa miettimään, että miten on joku voinut tehdä näin hienon kappaleen, niin siinä kyllä kulmakarvat nyrjähtävät hämmennyksestä ja aivot myös. Ja sitten, jos yrittää jatkaa lukemista, niin alkaa oikeasti miettiä, että mitä laittaisi päälle huomenna tai että tiskaisiko kuitenkin illalla, kun ei keskiviikkona välttämättä ehdi ja että olisiko sittenkin pitänyt ostaa litra maitoa eikä vaan puolta litraa. Vaikka on päässyt jo melkein nykyaikaan ja yli kaikista renessanssitylsimyksistä. (88 sivua jäljellä, laskin äsken.) Sitten joutuu aloitamaan koko sivun alusta kun on oikeasti ajatellut mitä sattuu, eikä lukemaansa lain. Kaikkea tätä helpottaa sekin, etten tunne sisäistäneeni tenttikirjasta tähän mennessä yhtään mitään. Ja kyllä minä aloitin lukemisen jo hyvissä ajoin. En vain jatkanut sitä hyvissä ajoin.

Lueskelin vähän Wikipediasta lingvistiikan historiaan liittyviä seikkoja kootakseni ajatuksia ja keventääkseni olotilaani enkä voinut lakata hihittämästä lauseelle: "In 1866 the Linguistic Society of Paris banned discussion of the origin of language, deeming it to be an unanswerable problem." Ihan päheetä! Minäkin haluaisin kieltää niin monista asioista keskustelemisen mielelläni. Elämästä, maailmasta ja totuudesta vaikka aluksi. Ja sitten lopuksi kaikki olisivat hiljaa tyystin.

7 kommenttia:

Blogger PA kirjoitti...

Käytit tyystin-sanaa kahdesti samassa merkinnässä. Yritätkö viedä loputkin lukijani?

9:09 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kofeiiniton kahvi on ihan täys oksymoroni, se ainakin pitäisi kieltää kokonaan.(vrt: menee kylään ja sanoo, että oisko sulla kahvia kuule, kun päätä särkee ja kahvihammasta kolottaa. Toinen vastaa: "Joo, on mulla kofeiinitonta!" Tulee heti väkivaltainen olo.)
-minh-

10:24 ap.  
Blogger Tuomas Korppi kirjoitti...

Kofeiiniton cappuccino on mielestäni ihan hyvä idea, jos tahtoo pistäytyä kahvilassa juuri ennen nukkumaanmenoa. Muuta käyttöä kofeiinittomille kahvituotteille en tosin ole keksinyt.

12:37 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Helmi quote pariisilaisilta!

12:10 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:32 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:35 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu