12.7.06

Summer of love '06

Minua vähän vituttaa edelleen se kännykän katoaminen. Kävin tänään hakemassa Elisan kaupasta uuden sim-kortin vanhaan todella huonoon puhelimeeni (luojan tähden, älkää IKINÄ ostako Nokian 2650-puhelinta!), jonka piti alkaa toimia noin 1½ tuntia sitten. Mitään ei tapahdu.

Yleisenä huomiona Ruisrockista täytyy mainita, että mihinkään musiikin lajiin sen kummemmin erikoistumattomilla suuremmilla rockfestivaaleilla tuntuu olevan pääsääntöisesti kolmenlaisia kävijöitä.

Ensimmäiseen festivaalikävijöiden ryhmään kuuluvat hyvin humalaiset riemuidiootit. Riemuidiooteilla on harvoin yllään paitaa ja heidän paljaaseen ylävartaloonsa on usein piirretty tussilla kuvioita. Riemuidiootit ovat vahingossa töykeämpiä kuin monet tahallaan, minkä lisäksi he harrastavat yleistä urpoilua, kuten paikkojen hajottamista ja muita omasta mielestään hauskoja tempauksia ihan tahallaankin. Jostain syystä riemuidiootit eivät koskaan tunnu sammuvan niin pikaisesti, kuin heidän kaikesta päätellen pitäisi (jos silloinkaan). Kaikkien onneksi pahimmat tapaukset harrastavat yleensä mieluummin jääkiekkoa.

Toiseksi on festarituristeja, jotka ovat tulleet festareille, koska festarit on siististi cool. Festarituristeilla on usein täysin festivaaliolosuhteisiin sopimattomat, liian siistit vaatteet ja he juovat Golden Capin pahaa mansikkasiideriä ja käyvät ehkä katsomassa etäältä vähän Egotrippiä. "Onks tää se Egotrippi?" "Joo. Eiks näil ollu se joku biisi mis laulettiin jostain unihiekasta?"

Sitten on hehkeitä nuoria naisia ja miehiä, jotka ovat iloisessa universaalin rakkauden humalassa ja osaavat humalatilastaan huolimatta käyttäytyä. Näillä parhaista parhailla festivaali-ihmisillä on hyvien bändien bändipaitoja ja he diggailevat hyvistä asioista. Tällaisia ihmisiä kaikeksi onneksi on useimmiten suurin osa festivaalikansasta.

(Niin, luulitte, että tuo edellinen kappale olisi ollut ilkeänpuoleinen ja yritätte nyt vaivalla etsiä siitä jotain sarkastisia sävyjä, mutta voin paljastaa, että olen ihan tosissani, enkä edes humalassa.)

Valo syttyi elämäni häpeän merellä kelluvan pimeän sieluni synkkiin onkaloihin kuin aamukaste mustain ruusuin terälehdille, kun Cdon.comista tilaamani CD-levyt odottivat minua töistä tullessa eteiseni lattialla. Suukotellessani pahvista postipakettia mieleeni muistui elävästi kaupaltapaluumatka lauantaina Turussa, kun minulla heräsi äidillisiä tunteita magnum-kokoista kuohuviinipulloa kohtaan. Minä pidän esineistä, ne juttelevat minulle mukavia.

Loppuun haluaisin vielä lisätä, että kelmeän pyylevien henkilöiden tulisi osoittaa ruumiinrakenteelleen sopivaa säädyllisyyttä ja olla esiintymättä julkisilla paikoilla ilman paitaa. Kaikkihan tietävät, että vaatteiden vähentäminen on hyväkroppaisille - läskit paahtukoot. Lisäksi keski-ikäisten miesten (miksei muidenkin), joilla on hyvin tuuhea ylävartalon karvoitus, tulisi huomioida muita ihmisiä laittamalla t-paita läpikuultavan valkoisen kauluspaidan alle.

17 kommenttia:

Blogger PA kirjoitti...

Minä en edelleenkään ymmärrä näitä paita paidan -alle juttuja. Minusta paidan alta kuultava toinen on vielä typerämmän näköinen ilmiö kuin rintakarvat.

Minun kohdallani kysymys on toki lähinnä hypoteettinen.

8:13 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Vähänpä sinä mitään elämästä ymmärrät!

8:21 ip.  
Blogger vinkulisko kirjoitti...

Eikä sekään aina erityisen eroottinen näky ole kun miehen nännit törröttävät läpikuultavan kauluspaidan alta. paita paidan alle siis.

8:25 ip.  
Blogger kervå kirjoitti...

Onneksi ei tarvitse käyttää valkoisia kauluspaitoja, olivat sitten läpikuultavia tahi ei.

8:38 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

Niin, mitäpä minä mistään tietäisin taaskaan.

Korostetaan nyt varmuuden vuoksi, etten erityisemmin pidä rintakarvoista. Etenkään naisilla.

{Äh, eikö tuokin ole aika vanha juttu jo – jopa sinulta.}

Valkoinen paita taas.. No, aina valkoisen paidan päälle laittaessani mietin, miksen käytä useammin valkoisia paitoja. On siinä vain jotain, sittenkin.

2:35 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä karvaa pitää olla! Ei muuten tule mistään mitään!

2:37 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uooh, kun hyllyvä hikinen kaljamaha karvaisine rintoineen lussahtaa tungoksessa päin naamataulua.

Kiitos Ruisrock-yleisön tarkkasilmäisestä havainnoinnista, juuri näin.

Ajattelin, että Ruisrockin kaltainen aikuisfestari sopisi kaltaiselleni kävylle hyvinkin, mutta erehdyin. Siellä olikin vaan tosi paljon kahta ekaa ryhmää. Ensi kesänä johonkin Ranualle rypemään.

10:12 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauluspaidan allehan ei laiteta ainakaan sellaista t-paitaa, joka hieman pilkottaa kaula-aukosta. Se on yhtä esteettistä kuin housunkauluksesta ulos pyrkivät vaarin perintöblackhorset.

2:00 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Festivaalikävijäluonnehdintasi osui nappiin.

t. Kategorian 3 festarikävijä

2:22 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joillakin festareilla tosiaan ei ole kuin kahta ensimmäistä ryhmää, esimerkiksi Raumanmeren juhannus. Päähineenä ykkösryhmän edustajina on olutpakkauksen käärepahvi tai jokin muu hassu hattu, ja ryhmän mies- ja naispuoliset edustajat tönivät muita yleisössä hummerinvärisillä kuumilla hikisillä hartioillaan sekä tiputtavat palavia tupakoita toisten kaula-aukoista ja sytyttävät näiden lakatut hiukset ja tekokuituiset festarikostyymit tuleen.

2:40 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Ruupert, jos verrataan törröttävää t-paidankaulusta törröttäviin rintakarvoihin, valintani on t-paita.

(Tilaajat vähenee, pidot paranee!)

3:43 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Niin ja verrataan sitten törröttäviä rintakarvoja törröttävään pyllyvakoon. Hahahahah törröttävä pyllyvako.

(Minulla on kohtalaisen tylsä työpäivä.)

3:44 ip.  
Blogger Mirva kirjoitti...

Niin moni on myötäillyt, että ilmoitan täten vastustavani festarikategoriointiasi, sillä en koe kuuluvani mihinkään noista ryhmistä.

Tai ehkä olisi syytä lisätä 4. kategoria. Tiivistelmä siitä voisi olla: Musiikkidiggarit, jotka ovat paikalla lähes ainoastaan musiikin, ei oheissälän vuoksi, ja joita lähtökohtaisesti ärsyttävät kaikkien muiden kategorioiden edustajat, koska ne aiheuttavat jonoja.

5:04 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Minäkin olen hyvin bändiorientoitunut festareillakävijä, mutta mikä ettei siitä meiningistä diggailisi samalla, kun sinne on kerran tullut mentyä.

Epämääräisiä nihkeilijöitä ei lasketa, jäävät yksittäistapauksiksi.

5:28 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:18 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:20 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:25 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu