25.6.06

Juhannusterveiset

Juhannuksen jäljiltä minulla on rikkinäinen vessanpönttö, katkennut sandaalin hihna ja monta kertakäyttögrilliä. Tutkijaryhmämme haluaa kiittää paikalla olleita ja Alppipuistoa. Yllättävän moni muukin oli hoksannut lähteä juhannuspäivänä Linnanmäen huvipuistoon, siitä kiitoksia ei heille heru.

Tuntuu siltä, että puolet omaisuudestani on hajonnut ja päätä särkee, mutta se johtuu varmasti enemmän maanantain läheisyydestä kuin menneestä viikonlopusta.

Olen saattanut käsitellä tätä asiaa aiemminkin, mutta haluaisin kertoa teille rakkaasta naapuristani, joka asuu oikeastaan kokonaan eri rakennuksessa, mutta hänen ikkunansa on sisäpihan toisella puolella minun ikkunaani vastapäätä, katutasossa, kuten omanikin.

Ilmeisesti tämä henkilö on jonkinlainen talonmies tai isännöitsijä - ei kuitenkaan se sama, joka terrorisoi keväisin aamu-uniani raaputtamalla lapiolla asfalttia ikkunani alla. Kesäisin hänen lempihuviaan on viettää vähintään lauantai- ja sunnuntaipäivät sisäpihalla tovereidensa ja naishenkilön kanssa, joka on joko hämmentävän läheinen tytär tai hämmentävän nuori tyttöystävä.

Tällaiseen kesäpäivän viettoon liittyy oleellisesti kaiuttimien raijaaminen ikkunalaudalle ja huonon iskelmämusiikin huudattaminen. Harvoin näkee varhaiskeski-ikäistä uusnatsin näköistä tatuoitua heteromiestä niin innoissaan Virve "Vicky" Rostin kappaleesta Sata salamaa. Vaihtoehtona minulla on täten kuunnella iskelmämusiikkia tai sulkea ikkuna ja kuolla tuskallisesti kuumuuteen ja hapenpuutteeseen. Viime aikoina olen valinnut jälkimmäisen. Hyvä vaihtoehto on tietysti myös paremman musiikin huudattaminen tilanteen vaatimalla äänenvoimakkuudella. Odotan innolla, että sisäpihan julkisivuremontti etenee vastapäiseen taloon.

Sama henkilö omistaa myös lauman luonnevikaisia mäyräkoiria, jotka juoksentelevat vapaasti sisäpihalla ja ne tulisi ampua.

Huomenna on töissä tärkeä päivä. Oikea sihteerikkömme lähtee lomalle, joten kuuden päivän huikean perehdytyksen jälkeen minun pitäisi viikon ajan osata hoitaa homma yksin. Toivon, ettei kukaan pyydä yhdistämään kännykkänumeroihin. Ahistaa vähän.

Huomenna firmaan tulee lisäksi käymään supertärkeitä vieraita New Yorkista ja Dubaista, joten kaikkien tulee olla siivosti pukeutuneita ja siivosti käyttäytyviä. Ajattelinkin heti vieraiden saapuessa kaatua tuolillani työpisteeni taakse, kaataa kahvit heidän rinnuksilleen ja lennättää kaiken kirjanpidon ikkunasta ulos lumisateen lailla. Pieni slapstick antaa varmasti asiantuntevan kuvan yrityksestämme.

Juhannuksen kunniaksi tutkijaryhmämme tarjoaa itse otetun kännykkäkamerakuvan allekirjoittaneesta: olkaa hyvät, ja ei kun stalkkaamaan!

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Surullisinta uusnatsin oloisessa iskelmämusiikkia diggailevassa hämmentävännäköisten nuorten naisten kanssa kulkevassa naapurissasi on kuitenkin ne mäyräkoirat. Sad.
-minh-

7:04 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

Minun ystäväni tykkää tunnetusti laulaa Sataa salamaa humalassa karaokessa.

Sehän on muilta osin loistava kappale, mutta raivostuttaa, kun lauletaan "ja laiva valmis on nousemaan", kun olisi paljon fiksumpaa sanoa "ja laivaan valmis oon nousemaan". Ihmeen ilmalaivailua.

Tänään kappalei soi pikaisesti Sun äitis synttäreilläkin, jossa Suomen kolme koleinta blogaajaa oli paikalla – sankarin lisäksi, siis.

Vaikka olihan tämä toki hyväksyttävä syy jättää väliin.

Äh, sinä viet meiltä stalkkaajilta kaiken riemun tekemällä homman liian helpoksi.

3:01 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On siinä biisissä muutakin hämärää. "Ja koko elämä räjähtää!" Entä löydämmekö uuden maan vai Uudenmaan?

4:37 ap.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

PA, olin vain niin kovin pettynyt, kun edelliseen merkintään kommentoinut theokratie sanoi, että olen hänen juhannusseikkailunsa kohde, eikä kyse ollutkaan pelottavasta väinöämisestä, vaan jostain puolivillaisesta blogimerkinnästä.

7:32 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Darling Nikki:llä ei voi hävitä!

(Einon täti oli joskus kostanut alakerran paskapoppia luukuttaville hulttioille kääntämällä kajarit lattiaan kiinni ja antoi jonkun viis minuuttia tulla joko Sibeliusta tai Beethovenia täydellä tuutilla. Tehosi!)

4:01 ip.  
Blogger theokratie kirjoitti...

Ha. Juoneni skulaa.

(Lähtee stalkkaamaan.)

3:46 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Sulla on ihan ässä blogi. Hyvää läppää. (Löysin tänne, koska seurasin juttujani kommentoineen Theokratien jalanjälkiä).

Heti tilasin.

9:57 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Junakohtaus, kiitti!

10:13 ip.  
Blogger Kummitus kirjoitti...

Hieno kuva. Itse asiassa niin hieno, että jossain muussa ympäristössä sitä kutsuttaisiin taiteeksi.

Sitten kun olen keski-ikäinen haluan hämmentävän nuoren tyttöystävän, ihan vain hämmentääkseni ihmisiä. (Vaarallista puhetta mieheltä jolla todistettavasti on seinällään Kubrickin Lolita-juliste. Todellisuudessa naisihanteeni on kyllä ihan terveellä pohjalla. Ehkä lähdenkin tästä stalkkaamaan sinua, kunhan olen etsinyt riittävästi vihjeitä arkistoistasi.)

12:35 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:25 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:26 ap.  
Blogger 7885 kirjoitti...

0727jejeSouvenez-vous que basket nike blanche et noir le plus important lors de la conception buty nike air flight huarache premium qs d'un site Web est que nike chaussure de basket homme vous finissez par trouver quelque nike air max 1 gpx femme chose à acheter ou à acheter. new balance basket femme bordeaux Ce sera la première chaussure de asics gel lyte iii crane france basket Nike + lancée asics trabuco homme pas cher par Nike et elle est très attendue.

11:32 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu