18.1.06

Asdad

Niin innokkaasti haastettiin tähän jo joka paikassa olleeseen viisi omituista tapaasi -meemiin, että minä sitten... noh.

Oikeastaan olen tullut siihen tulokseen, että olen ainoa normaali ihminen maailmassa ja kaikki muut ovat jollain tapaa omituisia, mutta voin tietysti kertoa myös äärimmäisen normaaleista tavoistani, sillä ne saattavat olla jonkun kummallisen mielestä kummallisia tapoja, tai kummallisen normaaleja.

1. Pukeudun toisinaan iltaisin gorillanaamariin, tanssin alasti peilin edessä Nothing's Gonna Change My Love For You -kappaleen tahtiin ja kuvittelen olevani Sellisti.

2. Pukeudun toisinaan iltaisin gorillanaamariin, tanssin alasti peilin edessä Nothing's Gonna Change My Love For You -kappaleen tahtiin ja kuvittelen olevani Chuck Norris.

3. En laula suihkussa. (Paitsi toisinaan Nothing's Gonna Change My Love For You -kappaletta, kun kuvittelen ole... no niin.)

4. Suhtaudun meemeihin suurella varauksella ja tunnen itseni meemiin vastatessani hieman huonommaksi ja vähemmän uskottavaksi bloggaajaksi kuin kaikki vakavasti otettavat, jotka eivät ikinä tuhlaisi aikaansa moiseen hömpötykseen. Lisäksi kaikki varmasti luulevat nyt, että olen narsistinen ja itserakas luonne, kun haluan kertoa omia kummallisia tapojani tai keksiä nokkelia vastauksia meemin kysymyksiin. (Luulo ei sinänsä ole väärä, mutten silti välttämättä jaksaisi keksiä vastauksia.) Oikeastaan hävettää ihan hirveästi ja ajattelin muuttaa Abu Dhabiin heti tähän meemiin vastattuani. Kun otetaan vielä huomioon tämän tekstin väkinäisyys, typeryys ja yleinen huonous... Tuulen humina kantaa mukanaan muiden bloggaajien pilkallista naurua. On synkkä ja myrskyinen yö. Tätä ei oikeastaan ollut kenenkään tarkoitus lukea - en vaan keksinyt mitään järkevää, joten ajattelin kirjoittaa tähän loppuun nyt ihan mitä huvittaa verhotanko albiinosiili nakkimakkara etnogeneesiproblematiikka

5. Laitan kahviini aina hirveän paljon maitoa!

Viimeisen kohdalla ummistin silmäni ja kirjoitin hyvin nopeasti paljastuksen sieluni syvimmistä sopukoista. Nyt se on ohi. Vähän kuin laastarin repäisisi. Seuraavaksi päivän muihiin aiheisiin. (TV-uutisissa toisinaan sanotaan noin ja minulle tulee siitä aina mieleen vanha Nasolin-nenäsumutteen mainos, jonka lopussa sanotaan: "Flunssan muihin oireisiin, aikuisille Posivil!" Liekö ollut Posivil sen valmisteen nimi, mutta tuo pätkä mainoksesta jää toisinaan soimaan päähäni.)

Kello tuli seitsemän ja kauppa aukesi. Tarvitsen maitoa kahviini, joten kuvitelkaa tuohon joku oikea otsikko.

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Höhhöh, mainio meemivastaus!
Minullekin tuota koitettiin nakittaa, mutta ei siitä tullut hittoakaan kun ei mulla ole mitään omituisia tapoja. Ainakaan viittä kappaletta. Ei sen puoleen ole kyllä edes kahta kappalettakaan. Ranccaa!

10:10 ap.  
Blogger Marimba kirjoitti...

Olet ihan hirveä...n omituinen :)

"Höhöö."
-Hessu Hopo

8:54 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:04 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:07 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu