5.11.06

Treffimeemi

Minut melkein haastettiin treffimeemiin, mutta melkein-haastaja oli yksi harvoista taannoisen merkintäni sävyn ymmärtäneistä, eikä kokenut haastamista hyväksi ideaksi. Ja hyvä niin.

En voisi kuvitellakaan julkaisevani deitti-ilmoitusta missään. Ensinnäkään en osaa kertoa itsestäni mitään. Toiseksi ilmoitukseen vastaisivat kuitenkin lähinnä kaikenlaiset kyvyttömät häviäjät, joista jonkun kanssa saattaisin erehtyä treffeille. Ja kolmanneksi: en kaipaa treffiseuraa.

Minä vastustan treffejä ylipäänsä. En pidä siitä ajatuksesta, että jonkun henkilön tapaamisessa olisi väkinäinen romantillinen vivahde, jos en edes tiedä, mitä ko. henkilöstä ajattelisin. Joku elämästäni enemmän perillä oleva voisi kuvitella, että olen joskus käynyt treffeillä, mutta kieltäydyn myöntämästä mitään - etenkään itselleni.

Uskon vakaasti siihen, että etenkin humalassa kannattaa mennä juttelemaan satunnaisille tuntemattomille tai puolituntemattomille kiinnostavan oloisille tai näköisille henkilöille ja pyytää puhelinnumeroita tai muuta vastaavaa. Siinähän ei ole muuta menetettävää kuin itsekunnioitus ja maine, jotka allekirjoittaneella ovat muutenkin vähän kyseenalaisia.

Jos tällaisesta jonkun mielestä kenties suorasukaisesta ja rohkeasta toiminnasta seuraa kommunikaatiota ja esimerkiksi kaljan- tai kahvinjuonnin merkeissä tapahtuvia kohtaamisia, ne eivät ole treffejä. Tämä siksi, että tapaamisia voi ehdottaa myös kiinnostaville ihmisille, jotka eivät ole silleen kiinnostavia, enkä jaksaisi joka kerta stressata siitä, seuraako tapaamisesta jotain sellaisia odotuksia. Sillehän en valitettavasti mitään voi, jos tapaamisen kohteella tästä kaikesta huolimatta on sellaisia odotuksia.

Noin muutenkin olen sitä mieltä, että kannattaa tutustua kiinnostaviin ihmisiin. Jos joku sitten sattuu olemaan huomattavan kiinnostava ja viehättävä, niin voi vaikka yrittää pussata jossain sopimattomassa tilanteessa, kaataa kahvit toisen syliin ja liukastua banaaninkuoreen. Jos tällaisen (sellaisen) huomion kohde on ns. ihan messissä, niin sittenhän kaikki on hyvin. Jos ei ole, kaikki on todennäköisesti hyvin taas parin viikon päästä.

Lisäksi olen yleisesti tiukkapipoinen ja nihkeä ämmä.

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heiii, lähde mun kanssa treffeille? Olen humalassakin ja kaikkea.

3:03 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ööh, en tiedä, miksi äsken kuvittelin humalassa olevan jotain houkuttelevaa. Johtuu varmaan humalasta. (Korjasin kuitenkin kirjoitusvihreet.)

3:07 ap.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Humalaisia naisia on helppo käyttää seksuaalisesti hyväkseen! Mikä voisi olla houkuttelevampaa?

3:31 ap.  
Blogger PA kirjoitti...

Äh, ajattelin, kertoa, että olen humalassa, mutta Hurina ehti ensin. Olisinpa ehtinyt siihen bussiini.

3:51 ap.  
Blogger Tony kirjoitti...

Mun piti kommentoida tähän jotain, mutta se ajatus meni jo. Miten nuo kaksi ehtii joka paikkaan sanomaan jotain?

Ainiin, minäkään en ole elämäni aikana käynyt kuin pari-kolme kertaa treffeillä, mutta laitoin nyt ilmoituksen. Tosin tein niin rehellisen, että kukaan täysjärkinen siihen ei vastaa, mikä taas pelastaa mut treffeiltä.

Ja mihinkään ystävien järjestämille sokkotreffeille ei kannata lähteä. Ystävät ajattelevat ihan kummallisesti toisilleen sopivista ihmisistä. Lisäksi "se on tosi hyvän näköinen" ei välttämättä tarkoita, että treffiseuralaisesta löytyisi juuri sellaisia ulkoisia piirteitä, joista ite tykkää. Nimim. kerran sokkotreffeillä ollut ja melkein toivon, että olis ollut jotain vikaa näköaistissa.

9:29 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Treffit ovat kyllä tuollaista ahdistusta. Ja Tonyn mainitsemat sokkotreffit ahdistavia vasta ovatkin!
Samoin kuin sekin, että on jotkut kemut, joissa on läsnä minä, ystävä ja ystävän poikaystävän ystävä, ja ystävän ja poikaystävän mielestä minä ja poikaystävän ystävä oltaisiin sopiva pari ja sitten minua ja poikaystävän ystävää istutetaan vierekkäin jne. Se vähäinenkin kiinnostus, mitä siihen ystävän poikaystävän ystävään voisi jossakin normaalissa tilanteessa olla, katoaa.

11:01 ap.  
Blogger Kriisi kirjoitti...

Tonyn jutusta tuli mieleen, että leffassa Kun Harry tapasi Sallyn heitetään ilmaan sellainen suuri "viisaus", että jos sokkotreffipartneria kuvailee treffeille menevälle kaverille, että "sillä on hyvä luonne" se tarkoittaa että se ei ole hyvän näköinen. Mut toisaalta, mitä se sit tarkoittaa jos treffikumppania kuvailee "tosi hyvän näköiseksi"?

1:24 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

minä, ystävä ja ystävän poikaystävän ystävä, ja ystävän ja poikaystävän

Sori, Nadi, mutta meikäläiset kaikesta huolimatta miesaivot eivät millään pysy tällaisen sekamelskan perässä.

1:53 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Luulen, ettei kellekään ystävistäni tulisi mieleenkään lähettää minua sokkotreffeille.

Olen kyllä tosi hyvän näköinen ja mulla on massiivisen hieno persoonallisuus. Vai olikohan se sittenkin, että massiivisen suuri perse ja tosi hyvä näkö.

4:36 ip.  
Blogger Tony kirjoitti...

Hehheh, niin tuohon Kriisin kommenttiin, että mitä se tarkoittaa jos sanotaan tosi hyvän näköiseksi. No minä kysyin sitä noitte treffien jälkeen ystävältäni ja se sanoi, että sillä on tosi hyvä kroppa. Mä en edes huomannut sitä millainen kroppa sillä oli. Mä kun olen enempi naamaihmisiä.

5:11 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:36 ap.  
Blogger 7885 kirjoitti...

0727jejeLes chaussures air jordan 1 mid avis à usage spécifique, y compris les chaussures de natation ou les sandales de plage, peuvent être air jordan pas cher homme en france faites de matériaux synthétiques qui protègent les pieds et ne nike chaussures boxe sont pas endommagés par l'eau, bien que les chaussures de soirée new balance noir azteque soient souvent en cuir ou en daim. Fabriqué avec une crosse plus basket nike air max 1 print aloha épaisse, une garde croisée plus complète et droite et un pommeau Air Jordan Future Chaussures martelé; il y avait aussi les fameuses rondelles en cuir compressé à la nike femme pas cher air max poignée.

11:33 ap.  
Blogger yanmaneee kirjoitti...

yeezy
offwhite
jordan shoes
nike shoes
hermes birkin
cheap jordans
jordan shoes
kyrie 6
yeezys
yeezy 700

9:27 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu