5.11.06

Treffimeemi

Minut melkein haastettiin treffimeemiin, mutta melkein-haastaja oli yksi harvoista taannoisen merkintäni sävyn ymmärtäneistä, eikä kokenut haastamista hyväksi ideaksi. Ja hyvä niin.

En voisi kuvitellakaan julkaisevani deitti-ilmoitusta missään. Ensinnäkään en osaa kertoa itsestäni mitään. Toiseksi ilmoitukseen vastaisivat kuitenkin lähinnä kaikenlaiset kyvyttömät häviäjät, joista jonkun kanssa saattaisin erehtyä treffeille. Ja kolmanneksi: en kaipaa treffiseuraa.

Minä vastustan treffejä ylipäänsä. En pidä siitä ajatuksesta, että jonkun henkilön tapaamisessa olisi väkinäinen romantillinen vivahde, jos en edes tiedä, mitä ko. henkilöstä ajattelisin. Joku elämästäni enemmän perillä oleva voisi kuvitella, että olen joskus käynyt treffeillä, mutta kieltäydyn myöntämästä mitään - etenkään itselleni.

Uskon vakaasti siihen, että etenkin humalassa kannattaa mennä juttelemaan satunnaisille tuntemattomille tai puolituntemattomille kiinnostavan oloisille tai näköisille henkilöille ja pyytää puhelinnumeroita tai muuta vastaavaa. Siinähän ei ole muuta menetettävää kuin itsekunnioitus ja maine, jotka allekirjoittaneella ovat muutenkin vähän kyseenalaisia.

Jos tällaisesta jonkun mielestä kenties suorasukaisesta ja rohkeasta toiminnasta seuraa kommunikaatiota ja esimerkiksi kaljan- tai kahvinjuonnin merkeissä tapahtuvia kohtaamisia, ne eivät ole treffejä. Tämä siksi, että tapaamisia voi ehdottaa myös kiinnostaville ihmisille, jotka eivät ole silleen kiinnostavia, enkä jaksaisi joka kerta stressata siitä, seuraako tapaamisesta jotain sellaisia odotuksia. Sillehän en valitettavasti mitään voi, jos tapaamisen kohteella tästä kaikesta huolimatta on sellaisia odotuksia.

Noin muutenkin olen sitä mieltä, että kannattaa tutustua kiinnostaviin ihmisiin. Jos joku sitten sattuu olemaan huomattavan kiinnostava ja viehättävä, niin voi vaikka yrittää pussata jossain sopimattomassa tilanteessa, kaataa kahvit toisen syliin ja liukastua banaaninkuoreen. Jos tällaisen (sellaisen) huomion kohde on ns. ihan messissä, niin sittenhän kaikki on hyvin. Jos ei ole, kaikki on todennäköisesti hyvin taas parin viikon päästä.

Lisäksi olen yleisesti tiukkapipoinen ja nihkeä ämmä.

19 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heiii, lähde mun kanssa treffeille? Olen humalassakin ja kaikkea.

3:03 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ööh, en tiedä, miksi äsken kuvittelin humalassa olevan jotain houkuttelevaa. Johtuu varmaan humalasta. (Korjasin kuitenkin kirjoitusvihreet.)

3:07 ap.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Humalaisia naisia on helppo käyttää seksuaalisesti hyväkseen! Mikä voisi olla houkuttelevampaa?

3:31 ap.  
Blogger PA kirjoitti...

Äh, ajattelin, kertoa, että olen humalassa, mutta Hurina ehti ensin. Olisinpa ehtinyt siihen bussiini.

3:51 ap.  
Blogger Tony kirjoitti...

Mun piti kommentoida tähän jotain, mutta se ajatus meni jo. Miten nuo kaksi ehtii joka paikkaan sanomaan jotain?

Ainiin, minäkään en ole elämäni aikana käynyt kuin pari-kolme kertaa treffeillä, mutta laitoin nyt ilmoituksen. Tosin tein niin rehellisen, että kukaan täysjärkinen siihen ei vastaa, mikä taas pelastaa mut treffeiltä.

Ja mihinkään ystävien järjestämille sokkotreffeille ei kannata lähteä. Ystävät ajattelevat ihan kummallisesti toisilleen sopivista ihmisistä. Lisäksi "se on tosi hyvän näköinen" ei välttämättä tarkoita, että treffiseuralaisesta löytyisi juuri sellaisia ulkoisia piirteitä, joista ite tykkää. Nimim. kerran sokkotreffeillä ollut ja melkein toivon, että olis ollut jotain vikaa näköaistissa.

9:29 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Treffit ovat kyllä tuollaista ahdistusta. Ja Tonyn mainitsemat sokkotreffit ahdistavia vasta ovatkin!
Samoin kuin sekin, että on jotkut kemut, joissa on läsnä minä, ystävä ja ystävän poikaystävän ystävä, ja ystävän ja poikaystävän mielestä minä ja poikaystävän ystävä oltaisiin sopiva pari ja sitten minua ja poikaystävän ystävää istutetaan vierekkäin jne. Se vähäinenkin kiinnostus, mitä siihen ystävän poikaystävän ystävään voisi jossakin normaalissa tilanteessa olla, katoaa.

11:01 ap.  
Blogger Kriisi kirjoitti...

Tonyn jutusta tuli mieleen, että leffassa Kun Harry tapasi Sallyn heitetään ilmaan sellainen suuri "viisaus", että jos sokkotreffipartneria kuvailee treffeille menevälle kaverille, että "sillä on hyvä luonne" se tarkoittaa että se ei ole hyvän näköinen. Mut toisaalta, mitä se sit tarkoittaa jos treffikumppania kuvailee "tosi hyvän näköiseksi"?

1:24 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

minä, ystävä ja ystävän poikaystävän ystävä, ja ystävän ja poikaystävän

Sori, Nadi, mutta meikäläiset kaikesta huolimatta miesaivot eivät millään pysy tällaisen sekamelskan perässä.

1:53 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Luulen, ettei kellekään ystävistäni tulisi mieleenkään lähettää minua sokkotreffeille.

Olen kyllä tosi hyvän näköinen ja mulla on massiivisen hieno persoonallisuus. Vai olikohan se sittenkin, että massiivisen suuri perse ja tosi hyvä näkö.

4:36 ip.  
Blogger Tony kirjoitti...

Hehheh, niin tuohon Kriisin kommenttiin, että mitä se tarkoittaa jos sanotaan tosi hyvän näköiseksi. No minä kysyin sitä noitte treffien jälkeen ystävältäni ja se sanoi, että sillä on tosi hyvä kroppa. Mä en edes huomannut sitä millainen kroppa sillä oli. Mä kun olen enempi naamaihmisiä.

5:11 ip.  
Blogger Unknown kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:33 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:34 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:35 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:36 ap.  
Blogger Unknown kirjoitti...

zhengjx20160707
nike blazers shoes
jordan 3 retro
ralph lauren polo
adidas originals
abercrombie and fitch
nfl jerseys
giuseppe zanotti outlet
cheap oakley sunglasses
gucci outlet
adidas yeezy
louis vuitton purses
true religion outlet
coach outlet store online clearances
michael kors outlet clearance
cheap oakleys
coach outlet canada
adidas nmd
vans outlet
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
true religion jeans
tiffany and co
kobe 10
timberlands
michael kors outlet online
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
giuseppe zanotti outlet
louis vuitton outlet
jordan retro 13
oakley vault
ghd hair straighteners
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren
michael kors outlet
kate spade handbags
kate spade handbags
rolex watches
michael kors outlet clearance
nike air max uk

12:37 ip.  
Blogger Unknown kirjoitti...

zzzzz2018.7.26
ed hardy clothing
huaraches
superdry clothing
nike soldes
ugg boots
christian louboutin shoes
ultra boost 3.0
jordans
ugg boots clearance
nike shoes for men

10:09 ap.  
Blogger 7885 kirjoitti...

0727jejeLes chaussures air jordan 1 mid avis à usage spécifique, y compris les chaussures de natation ou les sandales de plage, peuvent être air jordan pas cher homme en france faites de matériaux synthétiques qui protègent les pieds et ne nike chaussures boxe sont pas endommagés par l'eau, bien que les chaussures de soirée new balance noir azteque soient souvent en cuir ou en daim. Fabriqué avec une crosse plus basket nike air max 1 print aloha épaisse, une garde croisée plus complète et droite et un pommeau Air Jordan Future Chaussures martelé; il y avait aussi les fameuses rondelles en cuir compressé à la nike femme pas cher air max poignée.

11:33 ap.  
Blogger 5689 kirjoitti...

zzzzz2018.9.28
canada goose jackets
jordan uk
coach outlet online
fitflops clearance
canada goose clothing
christian louboutin shoes
basketballl shoes
louboutin shoes
new balance shoes
off white clothing

8:52 ap.  
Blogger yanmaneee kirjoitti...

yeezy
offwhite
jordan shoes
nike shoes
hermes birkin
cheap jordans
jordan shoes
kyrie 6
yeezys
yeezy 700

9:27 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu