6.6.06

Minä olen vihainen nuori nainen

Että hyvää jeesuspäivää vaan taas, paskiaiset. Kristityt ovat pilanneet elämäni. Ensin joku vitun helatorstai ja sitten helluntai. Eikä heilaa! Ja hirveä krapula! Kaupat kiinni! Olin vähällä tappaa itseni, mutta kebab pelasti minut. Minkä takia näitä typeriä päiviä edes vietetään? Viettääkö näitä joku? Helluntailaiset menevät kirkkoon helluroimaan ja sen takia minä en saa pekoniaamiaista. Mokomat kanaljat.

Da Vinci -koodi ei voi mitenkään vetää vertoja sille salaliitolle, jonka aion tästä kehittää. Kuulin väärin, että Conan O'Brien Showssa olisi tänään ollut musiikkivieraana Morrissey, mutta lavalle ilmestyikin Alanis Morrissette. Sekin on varmasti kristittyjen syytä. Mokoma hevosennaamainen herkänvahva ja vahvanherkkä uliseva akka. Lapiolla naamaan!

Suklaakakkuni oli menestys pikkusiskon lakkiaisjuhlissa. Seikkailin villisti ja jäin paikan päälle hengailemaan siskon kavereiden kanssa. Kaikki oli hyvin espoolaista ja oli poistuttava Helsingin puolelle baariin. Olenko joskus maininnut, että vihaan Espoota?

20 kommenttia:

Blogger kervå kirjoitti...

"Lapiolla naamaan!" Jep. Sen ansaitsee Alasin Morrismini.

12:49 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hah! Mahtavaa etten ole ainoa, joka on todennut Alaniksen mm. hevosnaamaiseksi!

Toinen suunnatonta ärsytystä herättävä (vaiks onhan Alaniksella pari hyvää biisiä) on kaikenmaailman kuulaan eteeriset haihattelijat, kuten esim. ENYA. Aaargh!

8:28 ap.  
Blogger muoriska kirjoitti...

Jos lohduttaa, niin nykysanontahan on..
jos ei hellua helluntaina, ei aidsia adventtina...

11:17 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pörpör teille vaan. Alanis on tietty (kovin, kovin) nätti, koska mua on niin monesti sanottu sen näköiseksi.

11:19 ap.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Starkku, Dido menee minusta myös noiden ärsyttävän eteeristen porukkaan. Ja pahasti. Hrr.

Muoriska, ei tietenkään lohduta! *viil*

Riikka, no mutta ei sulla ole sellaista hevosmaista suunnattoman suurta suuta!

11:26 ap.  
Blogger --KATA-- kirjoitti...

E. Saara, no tietenkin Dido kuuluu tuohon porukkaan. Sinne kuuluvat kaikki piipittävät tekotaiteelliset talvensa goalla viettävät esoteerikot + muut ulisijat. Pahimpina mainittakoon Nelly Furtado, Tori Amos, Emilia whatever Torrano, Jewel, N. Imbruglia jne.
Kovin noloa paljastaa tietämykseni aiheesta, kuuluu valitettavasti työnkuvaani.
Alanis on niin mukava, sympaattinen ja tiesmitä empaattinen, että voisin oksentaa.
Lapiolla naamaan vaan!

1:12 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Aijaijai nyt meni pieleen, Kata. Tori Amos on ihana!

1:19 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

2:03 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

[unohdin taas tuon coComment-napin]

(vaiks onhan Alaniksella pari hyvää biisiä)

starcu, minäkin luulin näin. Mutta ne ovatkin aivan kauheita joka ikinen.

Minusta parempi nykysanonta on –– niin ei huolta helmikuussa, joka säilyttää oivasti poljennon. Toki tuo ei ole ihan yhtä nykyaikainen, mutta minä olenkin tällainen 20-luvun käpyjenkeräilijä.

2:04 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jewel! Nelly Furtado! Huaah!

Kuulin kerran luokkatoverin poltetulta cd:ltä jonkun kitaratsiksihaihattelijan akustisen Smashing Pumpkins coverin Bullet With Butterfly Wingsistä. Oli joku maailmankaikkeuden munattomin versio. Yäk.

Nimimerkki pa:lle viel sen verran, että You Oughta Know ja Joining You on kyllä ihan hyviä ralleja. Tosin näiden vastapainoksi onkin sitten mm. liikasoitettu Ironic (ei se nyt niin hyvä biisi ole!) ja Thank You, joka ei liiemmin potkaise. :P

4:02 ip.  
Blogger Suojakänni kirjoitti...

Oletteko havainneet, etä Onanis on jopa Noel Gallagheriakin kehnompi sanoittaja? Joka jumalan biisi on luettelo. Mitä sanoittamista se sellainen on? Ja sitten se luettelokirjallisuutenakin heikko teelmä esitetään eräänlaisella syvällisen viisauden tarjottimella. Saunan taakse moiset.

Ananaksella oli myös se hieno video, jossa se oli, syvästi tuntevana naisena, alasti. Paitsi että sillä oli genitaalten kohdalla sellaista saatanan usvaa. Usvap***u- nimisen myyttistä naisjumaluusvoimaa sanoituksissaan käsittelevän progebändin perustaminen olikin tuolloin suunnitelmissa. Kiitos, Nananis! Olet ehtymätön inspiraation lähde!

4:05 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Analis Morrissette on iku-inhokkini. Vuosia sitten, kun sillä oli se ulina-video missä se istui autossa etu- ja takapenkillä ja missälie ja märisi jostain "ironiasta"(mitä se ei ole nähnytkään), silloinen poikaystäväni ehdotti että laittaisin samanlaiset letit kuin Analiksella, se oli kuulemma "söötti".Lifelong scars, mulla nimittäin. Lapiolla naamaan sitäkin jätkää!
-minh-

5:18 ip.  
Blogger PA kirjoitti...

Ihmiset sanovat, että ironisinta on, ettei Alanis näy ymmärtävän, mitä ironia tarkoittaa. Tiedä sitten, kyllä minusta nuo laulun tilanteet jotenkin ironisia ovat.

*väistää lapiota*

6:31 ip.  
Blogger Suojakänni kirjoitti...

90- luvulla oli myös yksi hieno vihainen nais-artisti, neljänneszlotyn Alanis nimeltä Anouk. Riemukkainta oli tietenkin, että taiteilijattaren nimi oli toisinpäin "kuonA". Nomen est omen ja muuta latinaksi.

7:47 ip.  
Blogger --KATA-- kirjoitti...

Anouk on myös ihan saatanasta

10:04 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oliko se se ei-kenenkään-vaimo? Saatanastahan se oli/on.

Analiksen ironia oli minusta hyvin köyhää, vähän niinkuin olisi opettanut ala-asteikäisille, mitä ironia-sana tarkoittaa. "Kun tapaat elämäsi miehen ja sitten hänen kauniin vaimonsa" tai jotenkin noin...tosi ironista, hei!
-minh-

3:00 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.14
louis vuitton, michael kors, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet, prada handbags, ugg boots, ugg boots, burberry, tory burch outlet, michael kors outlet, burberry outlet online, nike free, nike air max, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, michael kors outlet, uggs on sale, replica watches, ugg boots, prada outlet, longchamp, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton, nike outlet, michael kors outlet, nike air max, tiffany and co, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, tiffany jewelry, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, louis vuitton, jordan shoes, louboutin outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, louboutin, polo ralph lauren outlet

4:17 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

louboutin pas cher, true religion outlet, coach outlet, coach outlet, true religion jeans, kate spade outlet, vanessa bruno, timberland, michael kors, kate spade handbags, ray ban pas cher, air force, nike blazer, lacoste pas cher, longchamp pas cher, michael kors, ray ban uk, nike free, coach factory outlet, michael kors, air jordan pas cher, hermes, burberry, north face, ralph lauren pas cher, coach purses, tn pas cher, true religion jeans, hollister, true religion jeans, oakley pas cher, air max, chanel handbags, nike roshe run, new balance pas cher, nike air max, lululemon, hollister pas cher, sac longchamp, vans pas cher, michael kors, converse pas cher, sac guess, north face, hogan

4:20 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

chi flat iron, nfl jerseys, north face outlet, abercrombie and fitch, mac cosmetics, north face outlet, herve leger, ralph lauren uk, bottega veneta, soccer jerseys, jimmy choo shoes, asics running shoes, beats by dre, mulberry, ghd, celine handbags, nike roshe, insanity workout, instyler, baseball bats, p90x workout, wedding dresses, vans shoes, nike roshe, lululemon, hollister, nike air max, longchamp, nike huarache, nike air max, giuseppe zanotti, babyliss, valentino shoes, nike free run uk, reebok shoes, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, birkin bag, mcm handbags, nike air max, hollister, new balance, soccer shoes, mont blanc, nike trainers

4:25 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pandora charms, coach outlet, louis vuitton, converse, lancel, ugg boots uk, links of london, karen millen, toms shoes, swarovski crystal, juicy couture outlet, louis vuitton, ralph lauren, nike air max, converse outlet, wedding dresses, michael kors outlet, michael kors outlet online, hollister, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, pandora charms, replica watches, oakley, pandora jewelry, gucci, swarovski, bottes ugg, marc jacobs, pandora jewelry, louboutin, supra shoes, timberland boots, montre pas cher, louis vuitton, thomas sabo, juicy couture outlet, vans, ugg pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, doke gabbana outlet, michael kors handbags, ray ban, sac louis vuitton pas cher, hollister, iphone 6 cases
ninest123 09.14

4:26 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu