9.11.07

Motiivini ovat paljon syvällisemmät

Tutkimustemme mukaan vallankumousta ei kannata aloittaa pikkukaupungin lukiorakennuksesta, sillä se nyt vaan ei ole kovin uskottavaa. Ihmisten tappamisen ei edes pitäisi olla poliittista missään yhteydessä, sillä siitä seuraa lähinnä se, että ihmisiä kuolee.

Ja samaan aikaan toisaalla lahdataan vielä paljon poliittisemmin ja syvällisemmin motiivein moninkertaisesti porukkaa ihan luvan kanssa ja käskystä. Se on minusta häiriintynyttä ja huolestuttavaa.

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa aina, ja ainakin 50-, 60-, ja 70-luvuilla (Olen viime aikoina lukenut tutkielmia suomalaisesta Maolaisuudesta, Taistolaisuudesta ja pari che Guevaran elämäkertaa) oli jumalaton määrä ihmisiä jotka uskoivat vallankumouksen lähtevän ihmisten tappamisesta ja jatkuvan... ihmisten tappamisella. Ja kun kumous on tehty valta pidetään... tappamalla ihmisiä.

Ihminen on häiriintynyt olento.

7:02 ap.  
Blogger Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Hienosti sanottu. Tai siis helppo on kehua, kun on samaa mieltä.

8:23 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ugg,uggs,uggs canada, replica watches, sac louis vuitton, gucci, pandora jewelry, juicy couture outlet, nike air max, swarovski jewelry, marc jacobs, supra shoes, doke & gabbana, polo ralph lauren, ray ban, louis vuitton, oakley, links of london uk, lancel, thomas sabo uk, louis vuitton uk, michael kors outlet online, ugg pas cher, bottes ugg pas cher, iphone cases, pandora jewelry, hollister, louis vuitton, montre pas cher, toms shoes, pandora charms, coach outlet, sac louis vuitton, louboutin, ugg uk, vans scarpe, swarovski uk, pandora uk, timberland boots, michael kors outlet, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, converse shoes outlet, hollister, michael kors handbags, wedding dresses uk, converse, karen millen uk
ninest123 09.16

8:58 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu