20.10.07

Tätäkään ei ole pakko lukea

Aasiakas.net-sivuston kommentointi herättää minussa mitä suurinta hilpeyttä. Kommenttiosastolla käydään jatkuvaa sotaa asiakkaiden ja asiakaspalvelijoiden välillä. Osa sivustolle kirjoittavista asiakaspalvelijoista urputtaa selvästi täysin vähäpätöisistä pikkuasioista ja jos joku tämän kommenttiosastolla ilmaisee, vastaus on välittömästi yläastehenkinen "ehkä sun sit kannattais lukee jotain muuta!"

Jos joku ottaa asiakseen urputtaa jostain, minusta on vain oikein, että muut saavat vastaurputtaa ja urputtaa vastaan vastaurputukseenkin ihan vapaasti ad nauseam. En ole koskaan ymmärtänyt, miten internetiin kirjoittavat ihmiset voivat olla niin lapsellisia ja herkkänahkaisia, että alkavat mesoamaan teatraalisesti heti, jos joku on vähän eri mieltä ja/tai muutenkin idiootti.

Yritän ymmärtää sen, että joku ottaa itseensä mahdolliset henkilökohtaiset loukkaukset, joita helposti viljellään vähänkin provosoivimpien blogien kommenttiosastoilla, myös ajoittain täällä. Minun henkilökohtaista mielenrauhaani ei kuitenkaan hirveästi hetkauta, jos joku mitätön maansaasta internetissä pitää minua ylimielisenä kusipäänä, eikä sen minusta pitäisi teoriassa hetkauttaa monia muitakaan, joihin mahdollista pilkkaa kohdistuu.

En sitä paitsi ole koskaan löytänyt loppua tälle epämääräiselle päättelyketjulle internet-kirjoittelemisesta. Kyllä, voin lukea jotain muuta. Moni voisi myös mielellään kirjoittaa jotain aivan muuta. Voisi olla kommentoimatta, jos on eri mieltä tai toisaalta voisi olla alun perinkin hiljaa, jos meinaa provosoitua ihan kaikesta poikkipuolisesta. Siis ihan yhtäpuolisesti kaikki voisivat kyllä tehdä jotain ihan muuta. Menisitte vaikka ulos välillä.

Siinähän päätätte kukin omalla tahollanne, mitkä kommentit poistatte ja kuinka paljon jaksatte provosoitua anonyymeistä herjaajista. Minun puolestani voitte tehdä ihan vapaasti niinkin; olen sillä tavalla armollinen.

Täällä puolestaan saatte ihan vapaasti urputtaa, herjata, väitellä, tapella tai valittaa turhasta. Minua ei kiinnosta.

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli vaan mieleen... Totuus.

Näin muuten, "maansaasta" on mitä parhain termi.

2:15 ap.  
Blogger Kaikkonen kirjoitti...

Kiitti, vietin juuri 7 tuntia lukien aasiakas-siustoa. Viihdyttävää ja tajusin juuri kuinka onnekas olenkaan, etten ole enää vanhassa työssäni (mistään niistä oikeastaan).

4:15 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jätkä vaan tekee rektiovirheitä täällä netissä.

2:13 ap.  
Blogger Ana kirjoitti...

Oi, toihan löytyy Blogilistalta. Jee, viikonlopuksi lukemista.

10:25 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ninest123 09.16
burberry outlet, michael kors handbags, ralph lauren outlet, louboutin shoes, michael kors outlet online, replica watches, michael kors outlet store, louboutin uk, louis vuitton outlet, longchamp outlet, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, uggs on sale, christian louboutin, longchamp bags, oakley sunglasses, gucci handbags, ralph lauren polo, nike air max, burberry factory outlet, uggs outlet, cheap jordans, uggs on sale, oakley sunglasses, michael kors outlet, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors, louis vuitton, uggs outlet, prada handbags, christian louboutin, louis vuitton outlet online, oakley sunglasses, nike outlet, prada outlet, uggs on sale, michael kors outlet online, nike free, louis vuitton handbags, tory burch outlet, ray ban sunglasses, replica watches, nike air max, tiffany jewelry

8:50 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu